30 Eyl 2020 #1 Mr Oxic M Ultra Üye Katılım 4 Eki 2018 Mesajlar 1,554 Çözümler 1 Tepki puanı 295 Ödüller 9 Sosyal 7 HİZMET YILI arkadaşlar geforce nowdan rust oynamak istiyorum fakat oyun açılırken yaşımı soruyor buda oyunu başlatmıyor şunu nasıl çözerim(altta siyah kalemle işaret ettim)
arkadaşlar geforce nowdan rust oynamak istiyorum fakat oyun açılırken yaşımı soruyor buda oyunu başlatmıyor şunu nasıl çözerim(altta siyah kalemle işaret ettim)
30 Eyl 2020 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Doğum tarihini giriceksin işte 18 yaşından büyük bir şekilde
30 Eyl 2020 #3 batuhan efe B Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 40 Çözümler 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 7 HİZMET YILI steam poriflinden yaşını düzenleyip büyültmeyi dene
30 Eyl 2020 #4 metogames11 M Onaylı Üye Katılım 10 Tem 2019 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI steamden yaşını düzenle yapılıyorsa
30 Eyl 2020 Konuyu başlatan #5 Mr Oxic M Ultra Üye Katılım 4 Eki 2018 Mesajlar 1,554 Çözümler 1 Tepki puanı 295 Ödüller 9 Sosyal 7 HİZMET YILI öyle değil oluyorda kapat aç yapınca tekrar istiyor onu nasıl düzeltcem batuhan efe' Alıntı: steam poriflinden yaşını düzenleyip büyültmeyi dene Genişletmek için tıklayın ... nasıl yapcam
öyle değil oluyorda kapat aç yapınca tekrar istiyor onu nasıl düzeltcem batuhan efe' Alıntı: steam poriflinden yaşını düzenleyip büyültmeyi dene Genişletmek için tıklayın ... nasıl yapcam
30 Eyl 2020 #6 metogames11 M Onaylı Üye Katılım 10 Tem 2019 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Nusret52' Alıntı: öyle değil oluyorda kapat aç yapınca tekrar istiyor onu nasıl düzeltcem nasıl yapcam Genişletmek için tıklayın ... steam sayfasına git ve ardından tüm çerezleri temizle (googledan)
Nusret52' Alıntı: öyle değil oluyorda kapat aç yapınca tekrar istiyor onu nasıl düzeltcem nasıl yapcam Genişletmek için tıklayın ... steam sayfasına git ve ardından tüm çerezleri temizle (googledan)
30 Eyl 2020 Konuyu başlatan #7 Mr Oxic M Ultra Üye Katılım 4 Eki 2018 Mesajlar 1,554 Çözümler 1 Tepki puanı 295 Ödüller 9 Sosyal 7 HİZMET YILI metogames11' Alıntı: steam sayfasına git ve ardından tüm çerezleri temizle (googledan) Genişletmek için tıklayın ... steamden girerken nolcak
metogames11' Alıntı: steam sayfasına git ve ardından tüm çerezleri temizle (googledan) Genişletmek için tıklayın ... steamden girerken nolcak
30 Eyl 2020 #8 metogames11 M Onaylı Üye Katılım 10 Tem 2019 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Nusret52' Alıntı: steamden girerken nolcak Genişletmek için tıklayın ... knk steamden yaş değiştirilmiyor galiba da zaten yaşı küçük yaptıysan rust'ı alamaman lazımdı yani ayrıca tercihleri düzenleye bastın mı?
Nusret52' Alıntı: steamden girerken nolcak Genişletmek için tıklayın ... knk steamden yaş değiştirilmiyor galiba da zaten yaşı küçük yaptıysan rust'ı alamaman lazımdı yani ayrıca tercihleri düzenleye bastın mı?
30 Eyl 2020 Konuyu başlatan #9 Mr Oxic M Ultra Üye Katılım 4 Eki 2018 Mesajlar 1,554 Çözümler 1 Tepki puanı 295 Ödüller 9 Sosyal 7 HİZMET YILI metogames11' Alıntı: knk steamden yaş değiştirilmiyor galiba da zaten yaşı küçük yaptıysan rust'ı alamaman lazımdı yani ayrıca tercihleri düzenleye bastın mı? Genişletmek için tıklayın ... bastımda hiç birşey yapmadım her şey açık zaten oyunu satın aldım konuyu tekrar okursan öyle cevap verirsen sevinirim
metogames11' Alıntı: knk steamden yaş değiştirilmiyor galiba da zaten yaşı küçük yaptıysan rust'ı alamaman lazımdı yani ayrıca tercihleri düzenleye bastın mı? Genişletmek için tıklayın ... bastımda hiç birşey yapmadım her şey açık zaten oyunu satın aldım konuyu tekrar okursan öyle cevap verirsen sevinirim