Steam'de ve Spotify'da belirli bir kişiyi kimler arkadaş eklemiş öğrenmenin bir yolu var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhabalar. Benim 5 aydır konuştuğum bir kız var. Son 10 gündür aramız bir tık soğuk ama muhabbetimiz kesilmiş değil. Birkaç gün önce bu kız beni Steam ve Spotify'dan çıkardı ve profillerini gizliye aldı. Steam'de onun profilini göremiyorum. Hesabına birini eklemiş olmak onun için önemli, herkesi ekleyecek birisi değil. Aramız biraz soğuk diye bunun nedenini ona sorup daha da soğutmak istemiyorum. Bir haftadır falan yeni bir arkadaş grubu ile takılıyor. O grubun içerisinde bir kişi var riskli olarak gördüğüm. Kızı herhangi bir sosyal mecrada 2 gündür aktif göremiyorum. Aramız limoni olduğu için onu da arayamıyorum. Bu da acaba diye aklımın kurcalanmasına neden oluyor. Acaba o çocukla mı takılıyor diye düşünüyorum. 2 gün önce konuştuğumda o benim arkadaşım demişti ama işte aklımı kurcalıyor.

Spotify'da kendisini takip edenleri kapalı ve Steam'de ise profili gizli. Düşünüyorum ki kızın Steam hesabı gizli olsa da onun hesabını arkadaş olarak eklemiş olan ve Steam profilleri açık olan kişileri bir şekilde bulabilirim. Aynısı Spotify için de geçerli. Bu kız onu takip eden kişileri gizlemiş fakat bu kızı takip eden diğer hesapları bir şekilde bulabilirim. Ama milyonlarca kullanıcı arasından bunu nasıl bulacağım. Steam'de bu kişiyi arkadaş olarak eklemiş kişiler veya Spotify'da bu kişiyi takip eden profiller diye bulabilmemin bir yolu var mı? Bunu aratabilmemin bir yolu var mı? Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.​

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Spotify ve Steam da herhangi bir görme gibi durumlar biraz zor extra 3 Parti satılan yazılımlar aracılığı ile görebilirsin ama onlar da internetin derinliklerin de olsa gerek. Bunu daha da yumuşatarak kıza sormayı deniyebilirsin; Bu gün oyun oynıyalım (Steam da olan bir oyun), (Discord da sohbet ediyorsanız) Spotify da ne dinliyorsun göremiyorum gibi şeyler söyliyerek bu tür platformlar a erişim sağlıyabilirsin. Bu tür durumlar da direkt olarak insanların yüzüne sormak daha iyidir, kaybedicek bir şeyler yokmuşcasına sorar ayrılık veya arkadaşlık gibi durumları daha da hızlandırırsın ama sonuç değişmez, kıza sosyal zekanı kullanıp sorular sor kaçamak veya canını sıkıcak şeyler sorma. Extra para harcıycağın bir oyun gibi şeyler varsa oyunu ne kadar sevmesen ne kadar oyunu satın alma durumun olmasa da kız için satın al ama Steam iade etme süresini geçme kız seni engeller ise paran çöp olabilir. iyi forumlar hocam.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Steam için profili gizliyse bakamazsın spotifydan engelli değilsen profili gizli olmuyor her türlü bakabilirsin fakat seni engellediyse başka hesap kullanmalısın
Spotifyda takip ettiğin ve takipçilerini gizleyebiliyorsun fakat şüphelendiğin çocuğun hesabına bakıp onun takipçilerinden takip ettiklerinden kız var mı diye bakabilirsin
Küçük bir tavsiye daha kız arkadaşınla kavganızda 1 hafta konusmadığınız zaman bile başka birisiyle takılmaya başlıyorsa pek sağlıklı değil gibi ya konuşup halletmelisin ya da yoluna bakmalısın diye düşünüyorum hayırlı forumlar hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
maalesef zamanında çok araştırdım bulamadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
spotifyda takipleştiklerin gözüküyor sen kim istek atmış mı diyorsun?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
usta yok die biliyorum fakat bence oyle bır uygulama yapılmalı

Üye
2 HİZMET YILI
bulursan burada paylaş kral bana da lazım spotifyda

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kitleye yönelik içerikler üretirsen kolaylıkla youtuber olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Spotify da kişinin profiline girdiğinde gözükür kimleri eklediği

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka çok uğraştırıcı ve ulaşman zor yani işin fasat

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
3. parti yazılım vardır o da ne kadar doğrudur tartışılır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka cok zor hani internette belki vardir ama bulman bi tik zor en iyisi boyle supheye dustugun ve seni cikaran bi kizdan kendini sogutman olur

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
profiline gir ve takipçilerine bak direkt (spotify için)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
steamda arkadaş aktivitelerinden de öğrenebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...