Merhabalar. Benim 5 aydır konuştuğum bir kız var. Son 10 gündür aramız bir tık soğuk ama muhabbetimiz kesilmiş değil. Birkaç gün önce bu kız beni Steam ve Spotify'dan çıkardı ve profillerini gizliye aldı. Steam'de onun profilini göremiyorum. Hesabına birini eklemiş olmak onun için önemli, herkesi ekleyecek birisi değil. Aramız biraz soğuk diye bunun nedenini ona sorup daha da soğutmak istemiyorum. Bir haftadır falan yeni bir arkadaş grubu ile takılıyor. O grubun içerisinde bir kişi var riskli olarak gördüğüm. Kızı herhangi bir sosyal mecrada 2 gündür aktif göremiyorum. Aramız limoni olduğu için onu da arayamıyorum. Bu da acaba diye aklımın kurcalanmasına neden oluyor. Acaba o çocukla mı takılıyor diye düşünüyorum. 2 gün önce konuştuğumda o benim arkadaşım demişti ama işte aklımı kurcalıyor.
Spotify'da kendisini takip edenleri kapalı ve Steam'de ise profili gizli. Düşünüyorum ki kızın Steam hesabı gizli olsa da onun hesabını arkadaş olarak eklemiş olan ve Steam profilleri açık olan kişileri bir şekilde bulabilirim. Aynısı Spotify için de geçerli. Bu kız onu takip eden kişileri gizlemiş fakat bu kızı takip eden diğer hesapları bir şekilde bulabilirim. Ama milyonlarca kullanıcı arasından bunu nasıl bulacağım. Steam'de bu kişiyi arkadaş olarak eklemiş kişiler veya Spotify'da bu kişiyi takip eden profiller diye bulabilmemin bir yolu var mı? Bunu aratabilmemin bir yolu var mı? Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
Spotify'da kendisini takip edenleri kapalı ve Steam'de ise profili gizli. Düşünüyorum ki kızın Steam hesabı gizli olsa da onun hesabını arkadaş olarak eklemiş olan ve Steam profilleri açık olan kişileri bir şekilde bulabilirim. Aynısı Spotify için de geçerli. Bu kız onu takip eden kişileri gizlemiş fakat bu kızı takip eden diğer hesapları bir şekilde bulabilirim. Ama milyonlarca kullanıcı arasından bunu nasıl bulacağım. Steam'de bu kişiyi arkadaş olarak eklemiş kişiler veya Spotify'da bu kişiyi takip eden profiller diye bulabilmemin bir yolu var mı? Bunu aratabilmemin bir yolu var mı? Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.