Çalışıyor SteamWiper - VACNet icin Steam loglarinizi temizleyin

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bu program report falan silmiyor insanlara yanlış bilgi vermeyiniz. Programın amacını size anlatayım:
1- Bir hesabınızla overwatch ya da vac ban yediniz eskiden yeni bir hesap satın alıp ban atmıyan bir hileyle yolunuza devam edebilirdiniz. Yeni gelen vac sistemiyle cs go daha önce hesabınızın vac yada overwatch ban yediğini kaydediyor ve yeni hesabınız çok ama çok daha erken bir biçimde overwatcha düşüyor.

İşte bu program hesabınızın normalden çok ama çok erken overwatcha düşmesini engellemek için vac’ın eski hesabınız hakkında oluşturduğu logları siliyor.

Eğer hala detected hile kullanıyorsanız gene vac ban yersiniz, bu program vac ban engellemez.

Eğer çok fazla sayıda report aldıysanız gene overwatcha düşüp ban yiyebilirsiniz. Bu program overwatchıda engellemez.

Kısaca programın yaptıgı : Normalde 10 reporta overwatcha düşerken yeni vac sistemiyle 1 reportta anında overwatcha düşebilirsiniz. İşte bu program anında 1 reportta overwatcha düşmenizi engelliyor.

Umarım anlamıştırsınız

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu program report falan silmiyor insanlara yanlış bilgi vermeyiniz. Programın amacını size anlatayım:
1- Bir hesabınızla overwatch ya da vac ban yediniz eskiden yeni bir hesap satın alıp ban atmıyan bir hileyle yolunuza devam edebilirdiniz. Yeni gelen vac sistemiyle cs go daha önce hesabınızın vac yada overwatch ban yediğini kaydediyor ve yeni hesabınız çok ama çok daha erken bir biçimde overwatcha düşüyor.

İşte bu program hesabınızın normalden çok ama çok erken overwatcha düşmesini engellemek için vac’ın eski hesabınız hakkında oluşturduğu logları siliyor.

Eğer hala detected hile kullanıyorsanız gene vac ban yersiniz, bu program vac ban engellemez.

Eğer çok fazla sayıda report aldıysanız gene overwatcha düşüp ban yiyebilirsiniz. Bu program overwatchıda engellemez.

Kısaca programın yaptıgı : Normalde 10 reporta overwatcha düşerken yeni vac sistemiyle 1 reportta anında overwatcha düşebilirsiniz. İşte bu program anında 1 reportta overwatcha düşmenizi engelliyor.

Umarım anlamıştırsınız
Çok iyi anladım eyvallah <3

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ban'ı yemeden önce bulunsaydı efsane olurdu :D

Üye
8 HİZMET YILI
Benim anlamadığım nasıl bi log ? CS GO da hileyi köklediğimiz zaman loglara kaydedip bunlarımı siliyor ?

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Mesela Ben Bu Programı Arkada Açık Bıraktım Cs go hack açtım ban yeme oranım düşüyormu

Üye
9 HİZMET YILI
Galiba şu işe yarıyor mesala bilgisayarınızda hile açtınız, vac ban yememek için o hilelerin dosyalarını siliyor o yüzdende vac yememenizi sağlıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Olum foruma alkol alip mi geliyorsunuz anlamiyorum adam acikca yazior hala su ise mi yariyor diyorsunuz ben sizin anlicaginiz dilden anlatayim

Bani Kaldirmaz

Bunun Sayesinde Ban Yeme Riskininiz Azalmaz

Vac Bandan Kacmak Icin Degil

Ne ise yarar dersen ozet geciyorum

Internetten adult icerikli video seyrettin gecmisi temizledin olay bu baska biseyi yok

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
reis ben yapıyorum yanıt vermiyor program

Üye
8 HİZMET YILI
program hemen mi kapanması gerek yani steam kapanıyor tekrar açıtığım zaman şifremi istiyor düzgün mü çalışmış oluyor

Üye
9 HİZMET YILI
ben hesabımda vac yedim yeni hesap alacağım az sonra bu programdan sonra yeni hesapta ban yemem değil mi

Üye
8 HİZMET YILI
yeni hesap aldım bu uygulama ile yaptım şimdi 1 ow. düşmem demi

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İyi bari Pikachu hileyi güncelledikten sonra bunu kullanayım oyle hesap alayım :D Bu şey gibi sanırım kullan at program gibi. Oyunda hileyi kokledınız ve ban yediniz diyelim bu kayıt altına alınıyor yani o bilgisayar(MAC) ve veya ıp mimleniyor diyeyim. Yeni bir hesap aldıgınızda mimlendiginiz için normalde 10 report yiyite düşecegınız Overwatcha 1 2 report yediginizde düşürür. Bu program o kayıtları siliyor kullandıgınızda kayıtlarda silinince ne oluyor aftan yararlanmıs mahkum gibi :) ''1 2 report yediginizde Overwatcha düşmenizi engelliyor..'' Bu BAN YEMEYECEGINIZ ANLAMINA VEYA OVERWATCHA DÜŞMEYECEGINIZ ANLAMINA GELMİYOR. 8 10 report yerseniz yine overwatcha düşersiniz.
Benim bir sorum var: Benim gibi ban yemiş kişiler bunu 1 defa kullansa yeterli oluyor sanırım yeni bir hesap almadan once. Kullan at misali ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim. Denemek lazım lakin VacNET doğru dürüst çalışmıyor bence.