Çözüldü Steelseries Artics 1 Kulaklik Az Ses Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kulakligi Aldim Kendi Programi Kullaniyorum Ses Çok Tiz Geliyo Programini Kapatiyorum Bu Seferde Kulakligin Sesi Az Geliyo Kullanan Varmi Nasil Ses Ayari yapabilirim

Çözüm
Kulakligi Aldim Kendi Programi Kullaniyorum Ses Çok Tiz Geliyo Programini Kapatiyorum Bu Seferde Kulakligin Sesi Az Geliyo Kullanan Varmi Nasil Ses Ayari yapabilirim
https://memoryhackers.org/konular/pc-ses-netligini-arttiran-bir-program.193801/dostum bir konumda paylaştığım ses düzey arttırma programı var kulaklık ayarı vs. falan yapabiliyorsun ses tiz ve ince geliyorsa buradaki göstermiş olduğum program ile güçlendirilmiş bas dengesini ayarlayabilirsin
denemekte fayda var
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
aga yazılımını sil tekar yükle sonra stock ayar cek sök tak yap aynısı olursa tekrar az ses garantiye ver 2 yıl süresi dolmadıysa

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
farklı ses programı varsa kaldır usta farklı ses programları sorun oluşturabiliyor bazen

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/pc-ses-netligini-arttiran-bir-program.193801/dostum bir konumda paylaştığım ses düzey arttırma programı var kulaklık ayarı vs. falan yapabiliyorsun ses tiz ve ince geliyorsa buradaki göstermiş olduğum program ile güçlendirilmiş bas dengesini ayarlayabilirsin
denemekte fayda var

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgisayarda kullandığın harici ses denetim uygulamaları varsa üst üste binmiş olabilir bunları kaldırmayı deneyebilirsin. Eğer yoksa da steelseriesin yazılımını default ayarlara getirebilirsin. Ses programı tavsiyesi olarakta bence Boom3D uygulaması çok tatmin edici, hem oyunlar için hem müzik için. Eğer bunlar tatmin etmezse seni kulaklıkta donanımsal bir sorun olabilir, değişim ile veya teknik servisle çözülebilir.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
"Sonar" ayarları ile oynamış olabilirsin sıfırlamayı dene .

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Denetim masasına girin. Ses başlığı altında kayıt yürütme aygıtları veya ses aygıtlarını yönet seçeneğine tıklayın. Kayıt kısmına gelip kulaklığınızı seçin. Oradan düzeyler kısmına girerek mikrofon sesiniz azsa arttırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...