Kulakligi Aldim Kendi Programi Kullaniyorum Ses Çok Tiz Geliyo Programini Kapatiyorum Bu Seferde Kulakligin Sesi Az Geliyo Kullanan Varmi Nasil Ses Ayari yapabilirim
Kulakligi Aldim Kendi Programi Kullaniyorum Ses Çok Tiz Geliyo Programini Kapatiyorum Bu Seferde Kulakligin Sesi Az Geliyo Kullanan Varmi Nasil Ses Ayari yapabilirim
bilgisayarda kullandığın harici ses denetim uygulamaları varsa üst üste binmiş olabilir bunları kaldırmayı deneyebilirsin. Eğer yoksa da steelseriesin yazılımını default ayarlara getirebilirsin. Ses programı tavsiyesi olarakta bence Boom3D uygulaması çok tatmin edici, hem oyunlar için hem müzik için. Eğer bunlar tatmin etmezse seni kulaklıkta donanımsal bir sorun olabilir, değişim ile veya teknik servisle çözülebilir.
Denetim masasına girin. Ses başlığı altında kayıt yürütme aygıtları veya ses aygıtlarını yönet seçeneğine tıklayın. Kayıt kısmına gelip kulaklığınızı seçin. Oradan düzeyler kısmına girerek mikrofon sesiniz azsa arttırabilirsiniz.