SteelSeries Rival 3 makro önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Başlıkta da yazdığım gibi SteelSeries Rival 3 faremle makro kullanmak istiyorum ama deneyimim yok ve hangi oyunlarda kullanırsam kesin banlanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
valorant makroy algılıyor onun haricinde denemen gerek

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hiç bir oyundan ban yemezsin steelseries engine üzerinden yaptığın makro ile

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valorant dahil hiç bir oyunda ban yemessin
(bazı minecraft sunucularında 14 cps üstü ban sebebi onun harici oyunlar ban atmaz)

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
valla güzel bi macro nuz varsa bende alabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Başlıkta da yazdığım gibi SteelSeries Rival 3 faremle makro kullanmak istiyorum ama deneyimim yok ve hangi oyunlarda kullanırsam kesin banlanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.
valorant macroları engelleyebiliyor basit bir oyunsa programdan yapabilirsin fakat güzel bi makro yapacağım diyorsan ki baya sınırı zorlayanlar var bir kod yazıp veya bulup onu kullanman gerekir ki makro gerektiren çoğu oyun artık hileli oynanıyor fakat keyfin bilir minecraft skyblockda falan açabilirsin macroların ban riski çok düşüktür

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
  • AutoIt
  • Pulover’s Macro Creator
  • TinyTask
  • AutoHotKey
  • Mouse Recorder Premium
  • Mini
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    Macro
  • Perfect Automation
  • Ghost Mouse
  • Macro Toolworks Free
  • knk daha fazla var ama bazıları paralı ö yüzden atmıyorum paralı istersen söyle iyi günler

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
st engine deneyebilirsin .

TruckersMP Old Admın
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Makrodan ban yemesin Valoranta ama diğer oyunlar için bilemem

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
her türlü banlarsın kanka deneme bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knkam yemessin o yazılım olmadığı için mouseun özelliği mouse pc üzerinde yapmıyor makroyu kendi işlemciden yapıyor ban yemezsin kesinlikle bide bazıları makroyu yanlış anlamış sadece sol tık falan diye ama kaliteli bazı mouselarda nişan alma makrosuda var sende hangisi var bilmiyorum ama youtubedan bulabilirsin kolay gele

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knkam yemessin o yazılım olmadığı için mouseun özelliği mouse pc üzerinde yapmıyor makroyu kendi işlemciden yapıyor ban yemezsin kesinlikle bide bazıları makroyu yanlış anlamış sadece sol tık falan diye ama kaliteli bazı mouselarda nişan alma makrosuda var sende hangisi var bilmiyorum ama youtubedan bulabilirsin kolay gele
Bende rival 3 var da steelseries engine de çok da iyi makro yazamadım yani işime yarayacak. bulamadım da.
Post automatically merged:

hiç bir oyundan ban yemezsin steelseries engine üzerinden yaptığın makro ile
Denedim bir şeyler yapmayı da sadece maus tuşlarına basmayı kaydedebiliyorum ve kayıt dışı tuş da ekleyemiyorum klavye basışı gibi bir yolu yok mudur ya daha iyi
Post automatically merged:

• AutoIt
  • Pulover’s Macro Creator
  • TinyTask
  • AutoHotKey
  • Mouse Recorder Premium
  • Mini
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    Macro
  • Perfect Automation
  • Ghost Mouse
  • Macro Toolworks Free
  • knk daha fazla var ama bazıları paralı ö yüzden atmıyorum paralı istersen söyle iyi günler
Ben steelseries engine den kast etmiştim ama bunlar dış program diye çok güvenmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...