Şu ana kadar yapılmış en iyi oyun nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ayrıntı ve detayları ile ön plana çıktığı için top 1 olarak rdr2 dir benim için

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Archeage güzel bir oyun ama p2w olanlar yüzünden ezilenler çok olduğu için dengesizlik var oyunda güçlü olan çok güçlü oluyor bir büyücü yanında healer ile birlikte 20 v 1 atıyordu ben dahil oyunu bırakan binlerce insan olmuştu sonradan dengeleme amaçlı bir şeyler yapmışlar tekrardan bakmamıştım bir ara denemek lazım. Oyunda en çok sevdiğim özellik 3 skill buildi ve 14 skill var toplamda 21 farklı karakter ediyor sıkılma ihtimaliniz yok normalde düşünsenize okçu oynuyorsunuz önünüzden bir büyücü geçiyor acaba büyücü mü oynasaydım diyorsunuz skill buildini değiştirip eline silah alınca aynı karakter aynı lvl büyücü oluyor ayrıca kombinasyon 130 tane yani okçu-büyücü okçu-tank okçu attacker okçu-spy büyücü-tank büyücü-attacker büyücü-spy gibi liste uzayıp gidiyor kıyafetler değiştirmeye çok gerekli değil leather set tüm classlar için ideal geriye tek kalan şey silah bir kaç silah yaparak arkadaşlarımızla eğlenebileceğimiz ve yapılacak şeylerin çok fazla olduğu bir openworld, tarla ekip biçiyorsun, ev kurabiliyorsun, traktörle ürettiğin paketleri güvenli bölgeye veya riskli bölgeye satarak para kazanıyorsun, world bosslarından değişik itemler temin ediyorsun gemi ve cliffer yapıyorsun (cliffer küçük bot tarzı geniş oyundaki herkeste var yapımı maliyeti çok düşük), glider var kanat diyebiliriz ama sadece yüksek yerlerden aşağı süzülmeye yarıyor, denizler ayrı bir dünya oyunda ve deniz altı zindanları da var. Korsanlar var oyunda her ırkın düşmanı denizde kendilerine ait adada yaşıyorlar riskli bölgeye ticaret yapanlara saldırıyorlar, balıkçılık var oyunda balıkçı teknesi de üretebiliyorsunuz, aklıma gelmeyen daha o kadar çok şey var ki craft olayı en gelişmiş oyun diyebilirim.

Üye
3 HİZMET YILI
god of war diyebilirim ya çok epik sahneleri ile bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben hikayeli oyunları seviyorum AC serisi özellikle tutkunuyum. Her oyununu %100 tamamlamış ve birkaç kez oynamış bir ruh hastasıyım. :))

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Skyrim gerçekten çok iyi bir oyun ama onu geçen RDR 2 olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
8 milyar farklı cevabı olabilecek bir soru. Cevap vermemek daha mantıklı çünkü 1966 da ilk video oyunu yapıldığında bu, döneminin ve doğal olarak en iyi oyun sorusunun da cevabıydı. O zamandan bu zaman yapılan milyonlarca oyunun her biri birileri tarafından her dönem en iyi oyun olarak değerlendirilmişlerdir. Oyuncusuna göre, bir oyunu diğerinden üstün tutan şeylerin bir sonraki oyunun çıkışıyla değişeceğini bildiğimizden net olarak bir cevap vermemek gerekli diye düşünüyorum. Gerçekten tam sabahın bu saatinde bu soruya ciddi bir anlam yükleyip tüm oyunlarla empati yaparak birini diğerinden üstün tutmayı reddediyorum. İyi forumlar.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
RDR2 Hikaye grafik açık dünya ne ararsan en iyi şekilde önümüze sunmuşlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Net Olarak God Of War Serisi bana göre yunan mitolojisi kısmı efsaneydi ve bir çok yeniliğe öncülük etmiştir

Üye
3 HİZMET YILI
Yani bana sorarsan league of legends ama kişiye göre değişebilir tabii ki

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Gta San Andreas'tır. Hikayesi oynayışı yılına göre çok güzeldir kendisi. Bana göre bir harika bir oyundur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kim ne derse desin şahsi düşüncem mmorpg olarak şuana kadar en iyisi:silkroad online o döneme göre çok iyi grafik ve oynanışı var
Fps olarak Microvolts online cs filan hak getire elin bu oyuna alışıksa bu oyundaki zevki diğer fpslerde alamazsınız bence.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
RedDeadRedemption2 bence en iyisi be 1. yi de oynadım çok güzel seri bide 3 bi 15 sene sonra gelse fena olmaz :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...