Archeage güzel bir oyun ama p2w olanlar yüzünden ezilenler çok olduğu için dengesizlik var oyunda güçlü olan çok güçlü oluyor bir büyücü yanında healer ile birlikte 20 v 1 atıyordu ben dahil oyunu bırakan binlerce insan olmuştu sonradan dengeleme amaçlı bir şeyler yapmışlar tekrardan bakmamıştım bir ara denemek lazım. Oyunda en çok sevdiğim özellik 3 skill buildi ve 14 skill var toplamda 21 farklı karakter ediyor sıkılma ihtimaliniz yok normalde düşünsenize okçu oynuyorsunuz önünüzden bir büyücü geçiyor acaba büyücü mü oynasaydım diyorsunuz skill buildini değiştirip eline silah alınca aynı karakter aynı lvl büyücü oluyor ayrıca kombinasyon 130 tane yani okçu-büyücü okçu-tank okçu attacker okçu-spy büyücü-tank büyücü-attacker büyücü-spy gibi liste uzayıp gidiyor kıyafetler değiştirmeye çok gerekli değil leather set tüm classlar için ideal geriye tek kalan şey silah bir kaç silah yaparak arkadaşlarımızla eğlenebileceğimiz ve yapılacak şeylerin çok fazla olduğu bir openworld, tarla ekip biçiyorsun, ev kurabiliyorsun, traktörle ürettiğin paketleri güvenli bölgeye veya riskli bölgeye satarak para kazanıyorsun, world bosslarından değişik itemler temin ediyorsun gemi ve cliffer yapıyorsun (cliffer küçük bot tarzı geniş oyundaki herkeste var yapımı maliyeti çok düşük), glider var kanat diyebiliriz ama sadece yüksek yerlerden aşağı süzülmeye yarıyor, denizler ayrı bir dünya oyunda ve deniz altı zindanları da var. Korsanlar var oyunda her ırkın düşmanı denizde kendilerine ait adada yaşıyorlar riskli bölgeye ticaret yapanlara saldırıyorlar, balıkçılık var oyunda balıkçı teknesi de üretebiliyorsunuz, aklıma gelmeyen daha o kadar çok şey var ki craft olayı en gelişmiş oyun diyebilirim.