Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
virüsten dolayı çoğu kişi dolar düşer bekle biraz daha diyor ama sizin düşünceleriniz neler ? şuan orta düzey bir sistem toplamalıyımıyım yoksa biraz daha bekledikten sonra mı toplayayım ?
Sürekli dalgalanma halinde şuan kararsız kaldım toplasam mı toplamasam mı zarar mı ederim kar mı ederim ama epeydir dediğiniz gibi 6 düzeyinde ilerliyor dolar o zaman az daha beklemek mantıklı olur öyle mi ?
Bence almanı tavsiye ederim ben 5Klık sistem düzdüm bana dedilerki bekle dolar düşer öyle al zarara girme o zamanlar dolar 5 tl idi belkide 4 PC yi aldıktan sonra dolar 6 oldu dedim iyiki almışım beklemeni tavsiye etmyiroum açıkcası yinede sen bilirsin.
Türkiye de uzun vadade azalan bir şey gördünüz mü ? doalr düşecek diye beklemek hayalcilik olur. Eğer ihtiyacın varsa topla. en fazla 30-40 kuruş düşer o da totalde pc de 200 lira fark eder. İhtiyacın varsa topla Pc'ni.