Şuana kadar oynadığınız favori oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Out Of Reach - Witcher Wild Hunt

✔ Verified User
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şu ana kadar oynadığım ve kendisinden en çok etkilendiğim favori oyunum geri kalan serileri pek sarmasa da Far Cry 3. Senaryosunu defalarca oynayıp bitirmişliğimi hatırlıyorum. Ahh ne günlerdi..

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
En sevdiğim oyunlar diyorsan csgo ve pubg , tabi lolüde severim saatlerce oynnarım ama pubg ve csgo kadar değil . en sevdiğim hikayeli oyunlar diyorsan eğer . bu iki oyun her zaman favorim olacak galiba . Detroid Become Human ve The Walking Dead Telltalle Series ilk sezondan son sezona kadar oynamanı tavsiye ederim [ 1 - 4 ]

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
zulu :D zulu oynamayan vatan hainidir şaka bir yana h1le için oynuyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Black Ops 2 ve Black Ops 1. Bunların 2'sine 600 saatten fazla harcamışımdır.(zombies) Ve eskiden her gün oynadığım Fortnite var tabii. Oyun çöpe dönünce bıraktım :)

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Neverwinter. Hile olmadığı dönemde wolftü(2.liğim vardı pedro karakteri geleli 1 hafta olmuştu ) s2sonsilah( hilesi yokken 1. liğim vardı ) birde adından tam emin değilim ama rockstarmı ne bi oyun vardı fps tarzı bir oyundu oyun neden kapandı hala anlamış değilim.
Çocukluğumun oyunu olan silkroad ve knıght online ama hepsi ilk çıktığı zamanlar güzeldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...