Süperbox alma düşüncem var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Olumsuz olmasının bir nedeni vardır elbet, senin evin yeni sanırım ondan dolayı internet gelmiyor, tavsiyem biraz bekle varsa parasıyla komşudan falan çek. superbox alıcan taahhüt yapıcan pişman olucan.
Oturduğu bölgede alt yapı yok ise en az 5 ev sözleşme yapacağı sağlayıcı firmadan 2 yıl taahütlü internet almak zorunda diğer türlü dilekçe bile verse bizim yıllardır verdiğimiz çaba gibi boşa kürek çeker.
Post automatically merged:

Koronadan önce abim mahalleye hep derdi imza atın alt yapı gelsin, yok işte telefon yetiyor çocuklarımız alışmasın v.s şimdi korona geldi herkes online eğitimde telefon interneti yetmiyor kapımıza gelip işte nası imza atacaz nası alt yapı çekeriz diye konuşmaya geldi şu millet var ya hiç ders çıkarmaz akıllanmaz cahille savaşmak çok zor.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugün geldi ölçüm yaptık internet çöp. İptal ettim hemen

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Altyapınız olsaydı çok iyi olurmuş superbox tercih etmem altyapı her zaman daha iyidir.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Superbox güzel iş görür kullanan var çevremde bir sorun olmadıklarını söylüyorlar

Üye
5 HİZMET YILI
Gönül rahatlığıyla alabilirsin dostum hem istediğin yere götütürüsün istediğin gibi kullanırsın.Bu dönemde iyi olur.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
SuperBox bi arkadaşım kullanıyor çok şikayetçi internet hızını tam alamıyorum felan diyor arada, droplar çok oluyor diyor ping vs. Altyapı beklemen daha mantıklı gibi o kadar para verilmez.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka alabilirsin ama biraz pahalı onlar ama memnunda kalıcağını düşünuyorum açıcası ping felan olmuyor

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Alma süperbox hata yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Turkcell direği yakınsa eğer bir problem yaşamazsın 10mbit download 4 mbit upload alıyordum ben, 1 sene kullanma şansım oldu, değer mi? diye sorarsan bence değmez ben parasını çıkarttığım için almıştım. Normal internet yoksa hat yoksa alınabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bence türknet al çok iyi sıkıntısız kullanıyorum 3 PC’den oyun oynuyorum Ping yok hiç

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Konya'da üniversite okuyan arkadaşım kullanmıştı çok iyi olduğunu söylemişti sınırsız olmaması kötü olur tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...