teşekkürler okullar açılınca alacağım şuan telefonda bir bug oldu sınırsız internetim var ondan oyun indirip duruyordum .dEvet kullanabilirsin, ben 1 tane superbox aldım altyapı yoğun olduğu için 2.yi veremiyoruz dediler. Asıl sorun ise yoğun kullanım sonucu tüm bölgenin internetinin yavaşlaması. Data hattı olduğundan dolayı sınırsız devam paketi alarak 7/24 indirme yapabileceğin için vermek istemiyorlar. Dediğin gibi farklı bir adres verdim çalıştı hatta 2. hattı telefona taktım ve her yerde taşınabilir sınırsız internetim var.
Proxy ile tünelledim demiyor dateşekkürler okullar açılınca alacağım şuan telefonda bir bug oldu sınırsız internetim var ondan oyun indirip duruyordum .d
hayır ciddiyim o ayarlarla denedim çok öncelerde (2-3 ay oluyor) olmadı bende zaten hatta para yok internet açık kalsın birşey olmaz diye bıraktım sabah kalktığımda whatsapp mesajları filan geliyordu o zamandan beri kullanıyorumProxy ile tünelledim demiyor da
ama birkaç kere telefon kapandı filan bug gitti yine açık bırakınca yine geldi internet geçen ay 400 gb harcadım hattahayır ciddiyim o ayarlarla denedim çok öncelerde (2-3 ay oluyor) olmadı bende zaten hatta para yok internet açık kalsın birşey olmaz diye bıraktım sabah kalktığımda whatsapp mesajları filan geliyordu o zamandan beri kullanıyorum
Sosyal medya paketi hediye edildi tüm operatorlere.hayır ciddiyim o ayarlarla denedim çok öncelerde (2-3 ay oluyor) olmadı bende zaten hatta para yok internet açık kalsın birşey olmaz diye bıraktım sabah kalktığımda whatsapp mesajları filan geliyordu o zamandan beri kullanıyorum
Pahalı değil ekonomimiz kötü. Burada 2 günlük asgari ücrete denk geliyor, Lüksemburgta 1 saatlik ücret. 20 birim para sınırsız internet için çok da pahalı değil.Aga çok pahalı zengin misiniz.
hayır kanka ne zengini askeri ücret alıyor ailem ben RTV öğrencisi olduğum için internete ihtiyacım varAga çok pahalı zengin misiniz.
geçenlerde Vodafone un sitesinde borç arattım birşey çıkmadı ama isterlerse parayı büyük borç var demektirSosyal medya paketi hediye edildi tüm operatorlere.
Düşünsene bir de kullandığın interneti kaydediyor; paket ile de kullanmıyorsun, eksiye düşüyor bakiyen ve ay sonu tahsis ediyorlar.
Post automatically merged:
Pahalı değil ekonomimiz kötü. Burada 2 günlük asgari ücrete denk geliyor, Lüksemburgta 1 saatlik ücret. 20 birim para sınırsız internet için çok da pahalı değil.
haklısın aslında bilgili bi arkadaşıma sordum operatörün hatası senden para isteyemezler demiştiKullanabilirsin Knk Sıkıntı Çıkmaz Diye Düşünüyorum Yinede Bi İyice Araştırmanı Tavsiye Ederim
Valla hayırlı uğurlu olsun forumlarda çok gördüm bu aralar da herkes te bug oluyor dur bakalım hayırlısıteşekkürler okullar açılınca alacağım şuan telefonda bir bug oldu sınırsız internetim var ondan oyun indirip duruyordum .d
olabilirMerhaba bizim mahalledeki baz istasyonu yandığı için Super Box satmıyorlar (internet trafiği artmasın diye galiba) ben başka bir yeri alıcı olarak göstersem burada hızlı bir şekilde interneti kullanabilir miyim? veya sizce trafik artmasın diye başka superboxların sım kartlarını filan engelliyorlar mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?