Superbox'u alman tamamen senin zararına, eğer ki ping konusuna önem veriyorsan bu interneti alırsan çok büyük sıkıntı çekersin. Hele baz istasyonuna bir ağırlık geldiğinde internet diye birşey kalmıyor ortada.abi bundan almak istiyorum ama korkuyorum oyunun ortasında hızın bi anda yavaşlaması beni delirtir ya şu an bulunduğum yerin alt yapısı bile 13mb siz düşünün artık 2020 deyiz hala bi halledemediler şu alt yapı olayını
50GB bana 1 gün bile yetmez büyük ihtimal.Hocam Çiftliğimde İnternet Alt Yapısı Olmadığı Türk Telekom Taşınabilir Modemi Aldım 450 Lira Civarıydı 50 Gb Modemin İçinde Batarya Var İstersem Arabada Bile Çalışıyor .
Oyunlarda deneyim oldu mu ? ping falan nasıl oluyor
Hocam suanda ben 10 mbs kullanıyorum Suanda ınternet hızının dusmesı kesınlıkle senın bulundugun konumla alakalı ben merkezı bır yerde deılım 10 mbs kampanya 10 mbs 15 arası upload 2 3 arası degerler yuksek bulundugun konumda baz ıstasyonları cok yogun ıse o zaman degerlerın dusuk olur .
Turkcell'in insanlardan farklı bir şekilde para kopartma şekli. Hayatımda gördüğüm en gereksiz sistem olabilir. Baz istasyonuna yük çöktüğü an bir işlevi kalmıyor internetin.
Haftada 2 Gün İçin Yetiyor.50GB bana 1 gün bile yetmez büyük ihtimal.
Superbox'u alman tamamen senin zararına, eğer ki ping konusuna önem veriyorsan bu interneti alırsan çok büyük sıkıntı çekersin. Hele baz istasyonuna bir ağırlık geldiğinde internet diye birşey kalmıyor ortada.
Ayn Merkezı yerlerde oturanlara onermem cunku orada kablo war sırf tasınabılır dııye almasınlar ama koyde ve merkezı yerlere uzak yerde kullanıcların cogu memnun bu arada her zaman ıcın cat 6 modemını onerıyorum.50GB bana 1 gün bile yetmez büyük ihtimal.
En yüksek hızdayken yani gece saatlerinde cs rekabetçi de 90-110 ping alıyorum, LoL TR de 40-50-100 ping alıyorum, drakensang oyununda 80 ping alıyorum, pubg lite de 75-90 arası gidiyor. Ama anlık ping yükselmesi ve net droplar fazlasıyla oluyor.
İstanbul'da yaşıyorum ama pek gelişmiş bir semt değil. Eskiden böyle değildi değerler gayet iyiydi fakat karantina zamanlarından beri böyle.
Sağlam bir baz istasyonu yapılsa ve az müşteri olsa böyle sıkıntılar olmaz ama işte. Aynı baz istasyonuna superbox da bağlanıyor telefon da bağlanıyor. Herkes 10mbps veri çekse bile çok fazla yük oluyor.
Ayrıca deneyimledim. Superbox 3-4mbps verirken Türk Telekom 4.5G (telefon ile 4 diş çekerken) 20-60 mbps arası gidiyor.
Türk Telekom'un bile 4.5G'si daha güçlü.
normal internet işte yeri geldiğinde kullandımSuperbox VPN kullandırtmıyormuş doğru mudur?