Turkcell Superbox Deneyimi - 20MBPS 175 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Superbox Turkcell'in çıkarmış olduğu 4.5G destekleyen her yerde altyapısız internet kullanmaya imkan veren servisin ismidir.

Hızlar sabit internet kadar olmasa da altyapısız evler için mecbur kalındığı için alınıyor.
20MBPS 200TL gibi fiyatları var anlık olarak.
(Arkadaşlar bu modem taşınabilir diye geçiyor fakat prize takılı kalması gerekiyor, ayrıca maksimum 2 farklı lokasyonda kullanabiliyorsunuz yani reklamlardaki gibi
tam olarak taşınabilir değil)
Ayrıca modemi taahüt bitince geri veriyorsunuz aksi takdirde onun için de yüksek bir meblağ istiyorlar.

Ben 14 aydır 20MBPS 160 TL paketini kullanıyorum.
(Fatura 175 TL falan geliyor haberiniz olsun)

Hizmetim için verdikleri !modem! resimdeki gibidir.

superbox-huawei-b618-600-mbps-45g-cat11-lte-modem-turbo-vinn__0901437408768035.png

Kendi deneyimlerime geçmek gerekirse.
Arkadaşlar şunu kesinlikle söylüyorum 150 TL 170 TL 200 TL farketmez fiyatına kesinlikle değmiyor.
Kullanım süresi boyunca internetim 18-25 mbps download, 3-6mbps upload arası gidiyordu fakat son zamanlarda karantina falan derken
baz istasyonlarında aşırı bir yoğunluk oluştu ve gündüz-akşam saatlerinde internetim aşırı derecede yavaş.
Genel de 3 mbps 2mbps gibi değerler çıkıyor ama
0.5mbps bile görmüşlüğüm var buyurunuz:
rVqkxP.jpg

Gece saatlerinde (01:00-09:00) arasında ise speed testte 16mbps down, steam de 2mb/s down arası geziyorum.

Yakında iptal etmeyi planlıyorum.

Benim deneyimlerim bu şekilde.
(Turkcell teknik desteğiyle görüştüm 2mbps in altına düşmediği sürece bir şey yapamayız normal değerler deniyor.)
Almayı planlayan varsa kesinlikle önermiyorum. Mecbur kalmadıkça almayın.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ben superonline kullanıyorum , 25mbps internet hızımda iyi indirme hızımda iyi aylık'ta 80 tl ödüyorum

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
benimki 80 TL 25 mbp İyi bence TürkTelekom

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anlık olarak speedtest de yaptım buyurunuz:

9348945548.png

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aldığın kaliteye kıyasla çok para bence. Ama yurt gibi bir yerde kalıyosan kablo çektiremeyeceğine göre birkaç arkadaşla ortak girilebilir.

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam ben ttnet kullanıyorum başlangıç amaçlı aldım parasını ben ödediğim için düşük bir fiyata aldım 45 tl veriyorum ama adamlar harbiden kalitesizliğin hakkını veriyorlar. superonline almanı öneririm.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öğrenci evinde boş internet portu kalmadığı için mecburen aldığımız pişmanlıktan kemiklerimizi kemirdiğimiz üründür kendileri . Almayın aldırtmayın yanına yaklaşmayın . Konu için teşekkürler :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben 10 mgbit sınırsız superbox kullanıyorum 160 tl lolde pıngım sabıt 39

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Binamda internet altyapısı olmadığı için maalesef superbox kullanıyorum.

Öğrenci evinde boş internet portu kalmadığı için mecburen aldığımız pişmanlıktan kemiklerimizi kemirdiğimiz üründür kendileri . Almayın aldırtmayın yanına yaklaşmayın . Konu için teşekkürler :)

Başka iss'lerle görüşseniz belki bir şansınız olabilirdi aslında.

ben 10 mgbit sınırsız superbox kullanıyorum 160 tl lolde pıngım sabıt 39

Superbox yardım gibi bir gruba girdim orada benimle aynı durumda olan bir çok insan var. 270 TL verip 1mbps kullanan bile gördüm. Ama galiba baz istasyonunun boş olduğu semtlerde hızlar iyi gözüküyor.
Ama maksimum hız alsanız bile pinginiz olması gerekenden fazla oluyor.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
abi bundan almak istiyorum ama korkuyorum oyunun ortasında hızın bi anda yavaşlaması beni delirtir ya şu an bulunduğum yerin alt yapısı bile 13mb siz düşünün artık 2020 deyiz hala bi halledemediler şu alt yapı olayını

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam Çiftliğimde İnternet Alt Yapısı Olmadığı Türk Telekom Taşınabilir Modemi Aldım 450 Lira Civarıydı 50 Gb Modemin İçinde Batarya Var İstersem Arabada Bile Çalışıyor .

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Oyunlarda deneyim oldu mu ? ping falan nasıl oluyor

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hocam suanda ben 10 mbs kullanıyorum Suanda ınternet hızının dusmesı kesınlıkle senın bulundugun konumla alakalı ben merkezı bır yerde deılım 10 mbs kampanya 10 mbs 15 arası upload 2 3 arası degerler yuksek bulundugun konumda baz ıstasyonları cok yogun ıse o zaman degerlerın dusuk olur .

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Superbox Turkcell'in çıkarmış olduğu 4.5G destekleyen her yerde altyapısız internet kullanmaya imkan veren servisin ismidir.

Hızlar sabit internet kadar olmasa da altyapısız evler için mecbur kalındığı için alınıyor.
20MBPS 200TL gibi fiyatları var anlık olarak.
(Arkadaşlar bu modem taşınabilir diye geçiyor fakat prize takılı kalması gerekiyor, ayrıca maksimum 2 farklı lokasyonda kullanabiliyorsunuz yani reklamlardaki gibi
tam olarak taşınabilir değil)
Ayrıca modemi taahüt bitince geri veriyorsunuz aksi takdirde onun için de yüksek bir meblağ istiyorlar.

Ben 14 aydır 20MBPS 160 TL paketini kullanıyorum.
(Fatura 175 TL falan geliyor haberiniz olsun)

Hizmetim için verdikleri !modem! resimdeki gibidir.

superbox-huawei-b618-600-mbps-45g-cat11-lte-modem-turbo-vinn__0901437408768035.png

Kendi deneyimlerime geçmek gerekirse.
Arkadaşlar şunu kesinlikle söylüyorum 150 TL 170 TL 200 TL farketmez fiyatına kesinlikle değmiyor.
Kullanım süresi boyunca internetim 18-25 mbps download, 3-6mbps upload arası gidiyordu fakat son zamanlarda karantina falan derken
baz istasyonlarında aşırı bir yoğunluk oluştu ve gündüz-akşam saatlerinde internetim aşırı derecede yavaş.
Genel de 3 mbps 2mbps gibi değerler çıkıyor ama
0.5mbps bile görmüşlüğüm var buyurunuz:
rVqkxP.jpg

Gece saatlerinde (01:00-09:00) arasında ise speed testte 16mbps down, steam de 2mb/s down arası geziyorum.

Yakında iptal etmeyi planlıyorum.

Benim deneyimlerim bu şekilde.
(Turkcell teknik desteğiyle görüştüm 2mbps in altına düşmediği sürece bir şey yapamayız normal değerler deniyor.)
Almayı planlayan varsa kesinlikle önermiyorum. Mecbur kalmadıkça almayın.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Herkes internetteyken böyle benim internet süperbox deil modem ama evdeki herkes internette whatsapp da görüntülü konusan televizyonda youtubeden video izlerken böyle. aylık 75 tl felan ödüyoruz heralde ama o civarlarda veya 80
DOWNLOAD Mbps
4.69
UPLOAD Mbps
0.46

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Turkcell'in insanlardan farklı bir şekilde para kopartma şekli. Hayatımda gördüğüm en gereksiz sistem olabilir. Baz istasyonuna yük çöktüğü an bir işlevi kalmıyor internetin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...