RAS
Seçkin Üye
Superbox Turkcell'in çıkarmış olduğu 4.5G destekleyen her yerde altyapısız internet kullanmaya imkan veren servisin ismidir.
Hızlar sabit internet kadar olmasa da altyapısız evler için mecbur kalındığı için alınıyor.
20MBPS 200TL gibi fiyatları var anlık olarak.
(Arkadaşlar bu modem taşınabilir diye geçiyor fakat prize takılı kalması gerekiyor, ayrıca maksimum 2 farklı lokasyonda kullanabiliyorsunuz yani reklamlardaki gibi
tam olarak taşınabilir değil)
Ayrıca modemi taahüt bitince geri veriyorsunuz aksi takdirde onun için de yüksek bir meblağ istiyorlar.
Ben 14 aydır 20MBPS 160 TL paketini kullanıyorum.
(Fatura 175 TL falan geliyor haberiniz olsun)
Hizmetim için verdikleri !modem! resimdeki gibidir.
Kendi deneyimlerime geçmek gerekirse.
Arkadaşlar şunu kesinlikle söylüyorum 150 TL 170 TL 200 TL farketmez fiyatına kesinlikle değmiyor.
Kullanım süresi boyunca internetim 18-25 mbps download, 3-6mbps upload arası gidiyordu fakat son zamanlarda karantina falan derken
baz istasyonlarında aşırı bir yoğunluk oluştu ve gündüz-akşam saatlerinde internetim aşırı derecede yavaş.
Genel de 3 mbps 2mbps gibi değerler çıkıyor ama
0.5mbps bile görmüşlüğüm var buyurunuz:
Gece saatlerinde (01:00-09:00) arasında ise speed testte 16mbps down, steam de 2mb/s down arası geziyorum.
Yakında iptal etmeyi planlıyorum.
Benim deneyimlerim bu şekilde.
(Turkcell teknik desteğiyle görüştüm 2mbps in altına düşmediği sürece bir şey yapamayız normal değerler deniyor.)
Almayı planlayan varsa kesinlikle önermiyorum. Mecbur kalmadıkça almayın.
Hızlar sabit internet kadar olmasa da altyapısız evler için mecbur kalındığı için alınıyor.
20MBPS 200TL gibi fiyatları var anlık olarak.
(Arkadaşlar bu modem taşınabilir diye geçiyor fakat prize takılı kalması gerekiyor, ayrıca maksimum 2 farklı lokasyonda kullanabiliyorsunuz yani reklamlardaki gibi
tam olarak taşınabilir değil)
Ayrıca modemi taahüt bitince geri veriyorsunuz aksi takdirde onun için de yüksek bir meblağ istiyorlar.
Ben 14 aydır 20MBPS 160 TL paketini kullanıyorum.
(Fatura 175 TL falan geliyor haberiniz olsun)
Hizmetim için verdikleri !modem! resimdeki gibidir.
Kendi deneyimlerime geçmek gerekirse.
Arkadaşlar şunu kesinlikle söylüyorum 150 TL 170 TL 200 TL farketmez fiyatına kesinlikle değmiyor.
Kullanım süresi boyunca internetim 18-25 mbps download, 3-6mbps upload arası gidiyordu fakat son zamanlarda karantina falan derken
baz istasyonlarında aşırı bir yoğunluk oluştu ve gündüz-akşam saatlerinde internetim aşırı derecede yavaş.
Genel de 3 mbps 2mbps gibi değerler çıkıyor ama
0.5mbps bile görmüşlüğüm var buyurunuz:
Gece saatlerinde (01:00-09:00) arasında ise speed testte 16mbps down, steam de 2mb/s down arası geziyorum.
Yakında iptal etmeyi planlıyorum.
Benim deneyimlerim bu şekilde.
(Turkcell teknik desteğiyle görüştüm 2mbps in altına düşmediği sürece bir şey yapamayız normal değerler deniyor.)
Almayı planlayan varsa kesinlikle önermiyorum. Mecbur kalmadıkça almayın.