karşıma sürekli swain geliyor ve bana acayip anti eli kaybediyorumoynayşına bağlı olarak değişir ama baya iyi gidiyor
dostum 5 gündür bronz 3 den çıkmaya çalışıyorum bronz 2 oldum gene 2 kere lose yedim bronz 3 oldum..bu arada baya zevkli oynayabilirsin twitch sup da şuan baya gündemde arada çıkıo gold silver elolarda
sup mainim arada top oynuyom da adam akıllı adc gelmediği sürece normal bende çıkamıodum sonra pre buldum adam akıllı adc oynuyan onla bakalım nereye kadar gitcezkarşıma sürekli swain geliyor ve bana acayip anti eli kaybediyorum
Post automatically merged:
dostum 5 gündür bronz 3 den çıkmaya çalışıyorum bronz 2 oldum gene 2 kere lose yedim bronz 3 oldum..
ne önerirsin support örnek veriyorum adc kötü oynuyor ben topa gidince topdaki adama hangi karakterle destek yapabilirim takım için vs.bir dönem çok iyiydi. ama şu an maalesef iş yapmıyor
öneri support karakterin varmı?yeterince kötü
brand. teemoda iş görür ama botta oynarsan fazla kasılamazsınne önerirsin support örnek veriyorum adc kötü oynuyor ben topa gidince topdaki adama hangi karakterle destek yapabilirim takım için vs.
öneri support karakterin varmı?
AD kasarsam eğer karşıda tank - adc beni bitirir ama AP kasınca E ile hem çok vuruyorum taretler çok vuruyor orman gang geldiği tarafa taret koyduğum için hemde ultim fazla vuruyorAD Daha çok tercih ediliyor, ayrıca benimde tercihim attack damage'den yana, çünkü onun verdiği tek atma hissiyatı beni benden alıyor![]()
milio tabi kine önerirsin support örnek veriyorum adc kötü oynuyor ben topa gidince topdaki adama hangi karakterle destek yapabilirim takım için vs.
öneri support karakterin varmı?
milio tabi ki