Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
takım iyi kötü fark etmez yüksek elolarda maçı taşıyan suptır aldığın sup ile adcne koridor tavsiyesi verip roamlar atarak maçı taşırsın eğer engage atabilen supsan maç senin elinde örneğin alistar
duosuz biraz ama olmayacak şey değil ben sadece support oynayarak gold 1 falan oldum eğer solo yapıyorsan bu işi takımının biraz iyi denk gelmesi lazım ve oyunu tek başina iyi okuyabiliyor olman lazım kısaca macro ve micro denen şeylere hakim olman lazım şart değil elbette daha basit tulularakta oynanabilir ama bence solo support oynarken adcden ziyade bir bütün olarak oynamalsıın takımla beraber gezmek işe yarar bu tür durumlarda
ya adc pre bul yada pyke xerath lux gibi tekleyen hero alırsan daha iyi ola bilir en iyisi pyke bu dediklerimden ama tank alcam dersen nautlius en iyi secim ola bilir
knk takıma tam destek olan destekle falan oyna takıma görüş sağla midine yardım et oldukça ormanınla gez adc ne yaz safe dur eğer safe durmazsa sal yinede her halikarda safe kalmak zorunda olduğunu anlayacak
kinda hard because you have to know that the support is support of the whole team not just the adc, but I recommend engage and tank supports, like alistar, nautilus.
the meta is peal support but you can also play as brand, swain are good picks to load the game