Supportla lig atlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aslında sup ile rank atlmak kolay tank supları güzel oynadıktan sonra oyun bilgin iyi olduktan sonra kasamadığın rank olmaz ben master böyle çıktım

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
en rahat lig atlatan rol destek aslında. kendi başına da bir şeyler yapabileceğin ve mobilitesi yüksek çarlar oynarsan aşırı kolay kasarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tresh yada naut alıp baktın adc de umit yok mapte dolaşıp oyunu domine edebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
sup oynamak zor iş adc ölmesin diye gerekirse sıçra atıp önüne atlaman gerek hero olarak brand al tf lerde r ile taşıyabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar sup main olup presiz nasıl lig atlıyorsunuz ben 4 maç kazanıyorum sonra 4maç kaybediyorum olduğum yerde takılıyorum
kanka peakım chal 670 puan support mainim bu oyunda öğrendiğim tek şey en rahat 1 jungle 2 supportla oyun taşınıyor nasıl diye sorabilirsin oynaman gereken karakterleride söyleyeceğim
1.si kitle kontrol karakterleri oynamalısın ve supportu lane den ibaret görme sürekli lane pushlayıp roam at karşı ormana gir ve deep ward at her zaman rakip junglenin nerde olduğunu takımın göster calları sen ver riffte ve drake çağırmadan önce takımını etrafı totemle ve sürekli rakip üstünde baskı kur rakip adc rahat farm alamasın her farma vurmaya geldiğinde senden bi skill yesin bi düz vuruş yesin her zaman adcni koru onun önüne geç yiyeceği skillerin önünde dur sürekli mide git haritada totemleri kır kendini gösterme rakibe nerden çıkacağını bilemesinler ki hep bir korku olsun midin flashı al hiç birşey yapamıyorsan git kendini göster adamın üstünde illa ki bir korku oluşucak bu oyun yetenekten çok strateji oyun bilgisi istiyor dominant bir şekil de oynarsan kesinlikle kazanırsın jungle ile oyna rakip ormana girip ormancıyı darlayın sadece botu kazanarak veya sadece botta durarak supportla oyun kazanamazsın ve supportun amacı bu değil çok absürt kötü bir takım gelmediği sürece oyun kaybetmezsin supportla
2. alacağın karakterler kesinlikle
1. rakan kitle kontrolü oyunu domine edişi çok yüksek
2. thresh kitle kontrol ve w ile verdiği mobililite aşırı yüksek bu karakterde her zaman ilk w fulle verdiği kalkan da çok işe yarıyor
3. nau lane aşaması inanılmaz güçlü 3 levelde 1v2 atabilecek karakter ama late game de düştüğünü düşünüyorsum yine çarı güzel kullanırsan her türlü kitle kontrolü iş yapar
bu 3 karakter senin low eloları çıkmanı sağlam yüksek eloya gelince tekrar iletişime geçeriz tavsiyelerimi asla esirgemem inşallah umduğun lige ulaşırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yumiyle grandmastera çıkan arkadaşım var knk :D şans tabi adc ye bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam karsı jungle a baskı kurup cok kolay lig atlayabilirsin bundan emin ol topa gang mide gang atıp

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eskiden support maindim yok moruk çok zor

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka yüksek elolu iyi oynayan birini bul al yuumiyi yapış ona çık vur pasif al e bas öldürtme onu kill salsın bazen atlarsın rahatca

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
aga kasarsın ama çok zor yani hatasoz oynaman lazım mesele maçlarını indirip hatalarına bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Odaklanman gereken nokta fightı karşı jungle görmeden başlatmaman ve visionı almış olan diğer nokta ise jungle ile beraber mid ve ormanda beraber hareket edip ona destek olman bunlara dikkat edersen %20 kazanma oranın artar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
brand oynayabilirsin :D ya da pantheon falan

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
adc pre bul formdan knk dia ya kadar kasarsınız

Üye
3 HİZMET YILI
Dostum takımının iyi gelmesi gerekiyo düşük elodaysan böylel bişey neredeyse imkansız. Ya kimyan uyuşan ya da güzel bi adc oynayan pren olması gerekiyo diye düşünüyorum

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sup ilede güzel yerlere cıkabilirsin oyun tarzınla alakalı roamları güzel at güzel oyna cıkarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...