Sürekli ban yiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
adamlar kapatıyor direk ekrana atıyor o nasıl oluyor o zaman
direk ekrana atıyor derken orayı anlamadım ama şunu anlatmaya çalışıyorum öldürdüğün adam seni isterse izleyebilir bunu kapatamazsın daha açık nasıl anlatayım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hile kullanıcaksan belli etmemen lazım ben bu siteyi cok sevdim ins 1 tane daha cıkartırlar da daha belli ettirmeyen olur bak simdi yapman gerekenler varsa solim (bence) esp varsa 10 saniye ac sonra kapat yap
aim fazla kullanma (adam hareket etmiyorsa fazla) cok uzak yerlere nisan alma gibi

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben sadece ESP ile 1 yıldır ban yemiyorum. Çoğu kişi hareketli arabayı tarayıp adam öldürünce ban yiyor. Öyle yapıyorsan yapma

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok fazla belli etmemen gerekiyor hırstan dolayı açıyorsunuz ondan belli oluyor ben çok kullandım ama en düşük ayarlar bana her zaman yetiyordu

Üye
6 HİZMET YILI
hile kullanırken ayarları maksimumda kullanma karşı karşıya mücadelede direk kafa çakıyorsan fazlasıyla gider.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çok fazla kill almıyorum. Dikkat ediyorum ama yinede ban yiyorum. (Pubg mobile) Bunun bir taktiği var mıdır? Yakalanmayan oluyor mu aranızda?
çok belli ediyorsundur veya ban zamanına denk gelmişsindir birkaç kere daha dikkatli oynamanı tavsiye ederim recoil hilesi fln kullanıyorsan bunlar çok belli ediyordur

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sadece esp ve gerektiğinde aim aç no- recoil kesinlikle kapat

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
temp dosyalarını temizle hwid ban tarzı bir şey olabilir belki .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...