- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
adamlar kapatıyor direk ekrana atıyor o nasıl oluyor o zamanizlemeyi arkadaşlarına kapatabilirsin ama rakibe kapatamazsın .adamı öldürdükten sonra rakibi izle kısmından izler
adamlar kapatıyor direk ekrana atıyor o nasıl oluyor o zamanizlemeyi arkadaşlarına kapatabilirsin ama rakibe kapatamazsın .adamı öldürdükten sonra rakibi izle kısmından izler
direk ekrana atıyor derken orayı anlamadım ama şunu anlatmaya çalışıyorum öldürdüğün adam seni isterse izleyebilir bunu kapatamazsın daha açık nasıl anlatayımadamlar kapatıyor direk ekrana atıyor o nasıl oluyor o zaman
çok belli ediyorsundur veya ban zamanına denk gelmişsindir birkaç kere daha dikkatli oynamanı tavsiye ederim recoil hilesi fln kullanıyorsan bunlar çok belli ediyordurÇok fazla kill almıyorum. Dikkat ediyorum ama yinede ban yiyorum. (Pubg mobile) Bunun bir taktiği var mıdır? Yakalanmayan oluyor mu aranızda?
adamlara direkt bakma duvar arkasındayken, adam duvar arkasında fln ise kapya çök, aimbot çok kullanmaÇok fazla kill almıyorum. Dikkat ediyorum ama yinede ban yiyorum. (Pubg mobile) Bunun bir taktiği var mıdır? Yakalanmayan oluyor mu aranızda?
bıraktım mobil iadamlara direkt bakma duvar arkasındayken, adam duvar arkasında fln ise kapya çök, aimbot çok kullanma