Sürekli Esp Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Neden sürekli esp kapanıyor?Programın açılmasında bir sıkıntı yok, çalışıyorda gözüküyor ama esp bir çalışıyor bir çalışmıyor ikide bir.Sizdeki durum nedir?

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bende öyle bir sorun yok belki çözünürlük ayarların uymuyor olabilir.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Fps ile alakalıdır kardeşim o Kötümü fps

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eski bilgisayarımda bende de vardı bence de fps den kaynaklanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çözünürlükle alakalı knk

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende gayet stabil çalışıyor. Senin bilgisayarından kaynaklı bir sorun muhtemelen.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Fps iyi arkadaşlar, genelde 59 civarında seyirediyor, nadiren düşüyor.Native çözünürlük, 1440x900, oyun içi çözünürlük 2k, akıcı. i5 4690 işlemci,GTX 970,16GB Ram, SSD RAİD 0 var. Ayarlardan zaten sadece Distance açıyorum,oda bir maç gösteriyor bir maç göstermiyor. Bazen oyunda iken gidiyor. Bazen peşpeşe sıfırdan programı açsamda gelmiyor. Anlamadım gitti ya, 3 saat oynasam en az programı 5-6 kere yeniden açmam gerekiyor.Anlamadım gitti...

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bilgim yok fakat driverlarla alakalı bir sorun olabilir mi

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim fps ile alakalı değilse driverlarla alakalı olabilir yada visual c++ sürümlerinle alakalıda olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende olmuyor wındows defender acıksa kapatmanı onerırım ve pc yı yenıden baslatmayı dene belkı duzelır.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende olmuyor wındows defender acıksa kapatmanı onerırım ve pc yı yenıden baslatmayı dene belkı duzelır.
Kapalı hocam o zaten, onu kullanmıyorum. Valla en az 2 maçta bir gidiyor, farklı hile denedim onda olmadı, memoryde oluyor. Lakin farklı hile ilede 1 günü çıkaramadan banlanıyorum, memory ile yine 2 gün gidiyor. :)Programlayıcı taraftan bir fikir gelir dedim ama hiç buralı olmadılar...

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bizde öyle bi problem yok senin pcden kaynalaniyodur format at yeniden kur düzelir yada All in one runtime indir tum visualleri kursun

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bizde öyle bi problem yok senin pcden kaynalaniyodur format at yeniden kur düzelir yada All in one runtime indir tum visualleri kursun
Kurulu hocam, bende işte neden kaynaklandığını bulmaya çalışıyorum. Programı yazan kişiler olarak buradan sordum ama kullanıcı harici kimse dönmedi. Bu durum bazı arkadaşlarda da vardı ama özellikle bu son sezonla bende daha çok görülmeye başladı.Sanırım şüphe skoru belli değere yaklaşınca program izlemeyi otomatik kapatıyor. Sen de şimdi uzun süreli oynayışta bile adam göstermekte sıkıntı olmuyor mu? Program genelde çalışıyor gözüküyor ama bir bakmışsın esp işlemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...