Neden sürekli esp kapanıyor?Programın açılmasında bir sıkıntı yok, çalışıyorda gözüküyor ama esp bir çalışıyor bir çalışmıyor ikide bir.Sizdeki durum nedir?
Fps iyi arkadaşlar, genelde 59 civarında seyirediyor, nadiren düşüyor.Native çözünürlük, 1440x900, oyun içi çözünürlük 2k, akıcı. i5 4690 işlemci,GTX 970,16GB Ram, SSD RAİD 0 var. Ayarlardan zaten sadece Distance açıyorum,oda bir maç gösteriyor bir maç göstermiyor. Bazen oyunda iken gidiyor. Bazen peşpeşe sıfırdan programı açsamda gelmiyor. Anlamadım gitti ya, 3 saat oynasam en az programı 5-6 kere yeniden açmam gerekiyor.Anlamadım gitti...
Kapalı hocam o zaten, onu kullanmıyorum. Valla en az 2 maçta bir gidiyor, farklı hile denedim onda olmadı, memoryde oluyor. Lakin farklı hile ilede 1 günü çıkaramadan banlanıyorum, memory ile yine 2 gün gidiyor. Programlayıcı taraftan bir fikir gelir dedim ama hiç buralı olmadılar...
Kurulu hocam, bende işte neden kaynaklandığını bulmaya çalışıyorum. Programı yazan kişiler olarak buradan sordum ama kullanıcı harici kimse dönmedi. Bu durum bazı arkadaşlarda da vardı ama özellikle bu son sezonla bende daha çok görülmeye başladı.Sanırım şüphe skoru belli değere yaklaşınca program izlemeyi otomatik kapatıyor. Sen de şimdi uzun süreli oynayışta bile adam göstermekte sıkıntı olmuyor mu? Program genelde çalışıyor gözüküyor ama bir bakmışsın esp işlemiyor.