şuan gelse gerçekten bende aynı aptallığı tekrar yaparım sanırım öyle bir çıkmazın içindeyim ki söylediğin gibi gerçekten onda yaşanılan anıların unutulması çok zor her ne kadar sene olmasa bile unuttumuyor uyuşturuyor aklımı onun sesi gülüşü herşeyi ne biliyim aklına gelebilecek herşey gelse yine affederim sanırımaynı sorun bende de var o kadar kaybetikten sonra bunlar olması bir yandan normal diyorum çok şey yaşadım çok kaybettim sevdiğim herkes hayatımdan bir bir gitti hiç beklemediğim bir anda terk edildim hiç ummadığım kişilerle aldatıldım hepsi geçecek dediler ama yok bu sefer hissizleştim fakat genede herşeye rağmane yapılan onca vefasızlığa karşı genede vazgeçemiyorum güzel hatırlamaya çalışıyorum hep güzel şekilde hatırlamak istiyorum nasıl kurtulacağımı bilmiyorum
yeniden güzel şeyler yaşamak istiyorum hep aynı kişilerle gene gelseler gene salak gibi affedeceğim aklım ve kalbim arasında kaldım resmen kalbim seviyor vaz geçmiyor onca şeye rağmen gene bekliyorum gelmesini aklım ise yapılan yanlışları hatırlatıyor düşündürüyor gerçekten bir çıkmazın içindeyim
Goethe'nin bu sözü de olmasa bizi düşünen yokSenin güvenini kıran gene onlar oldu. Herkes aynı olacakmış gibi bir kural yok. Dünyada iyi insanların olduğu kadar kötü insanlar da ne yazık ki mevcut. O ön yargılarınızı düşünmeyerekten kırmaya çalışmalısınız.
Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir / Goethe
Orasını bilemem ancak çok doğru bir söz.Goethe'nin bu sözü de olmasa bizi düşünen yok![]()