Sürekli yeni fare alıyom ama hepsi 1 ayda bozuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Farem düzgün çalışmıyodu sürekli bozuluyodu. yeni bi fare aldım sonra oda bozuldu. bi tane daha aldım ve oda bozuldu. o yüzden bi tane daha aldım şimdi buda bozuldu. sürekli fare alıyom ama hepsi ilk günlerde çalışıyo ama 1 ay sonra hepsi bozuluyor. anlamadım 10 kere tak çıkar yapıyom bi 20 saniye çalışacak duruma geliyo ama sonra tekrar bozuluyo. ama sağclick hep çalışıyorda. hareket etme şeyi gidip geliyor sürekli.

Üye
1 HİZMET YILI
Senin aldığın fare kaliteli bir mağaza yada tekno dükkanlarıdan almaması lazım reyzen markaları güzel oyun için

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kaliteli mause al bilindik markalardan steelseries logitech gibi ben Superlight kullanıyorum 8 aya yakın süredir Bi sorun yaşamadım daha

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Logitech kullanıyorum taş gibi duracell pil ile max performansta 10 ay pil ömrü var,kablosuz olduğu için istedigin pc de kullan yada logitech g305 al ,g305 lightspeed teknolojisi ile kablolu mouse tepkimesinden çok hizli tepkimeye sahip,kablosuz mouse alinca bütün ön yargılarım kırıldı,logitech kablosuz mouse konusunda mükemmel bir noktaya ulaşmış,logitech ekipman kullandığim için şuana denk hiç bir şekilde arıza ve sorun yaşamadım
Ama bu mouse konusunda senin bütçen nedir ? Bana yıllarca götürecek bir mouse lazım diyirsan en az 2.5 yı gözden çikarman gerekli
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostum öncelikle eğer hep kalitesiz ve ucuz markalar kullanıyor isen onlarda sorun çıkabiliyor ama aynı sorunu kaliteli ürünlerde de yaşıyor isen, taktığın usb portunda bir arıza veya akım sorunu olabilir sana tavsiyem kasadaki diğer usb portlarında denemen veya daha kaliteli bir ürün alman olur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
2,5k ya kadar mous onerırmısınız kablosuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...