bu aralar viktora sardım fakat o da tek bişey yapamıyor fazla takım kombusu vesayre gerekiyor kata alıp taşımaya çalışıcam yine olmadı yeni hesap açıp onu kasıcam artık yapçak bişi yok gibi
bu aralar viktora sardım fakat o da tek bişey yapamıyor fazla takım kombusu vesayre gerekiyor kata alıp taşımaya çalışıcam yine olmadı yeni hesap açıp onu kasıcam artık yapçak bişi yok gibi
Eğer gerçekten tek başına taşımak istiyorsan bence meta şuan soloda solo fiora renekton gibi şampiyonlar alırsa tek başına bile oyunu kazanma şansın olabilir
En çok kazanma oranını ormanda yaparsın o zaman hangi lane eziliyor ve lane çekiyorsa o lane e arkadan gank atabilirsin ve tüm laneleri öne geçirebilirsin .
açıkcası bende gümüş 3üm ve hani nasıl olduğunu bilmesemde kolaylıkla çıktım ama gümüşe kadar sup oynadım adc bir işe yaramasa bile ben destek olup toparlamaya çalıştım adc kötü olduğunda diğer takım arkadaşlarımdan birisini seçip ona destek oldum bu şekilde çıktım yani bilemiyorum başka bir sunucuda çıkıp devam edebilirsin yani
Sezon 5de elmas bitirdim, uzun süredir girmiyordum. şu anda gümüşüm. Artık herkes çok iyi oynuyor, eliyle mi script ile mi bilinmez ama takımıma gelen bronz 1 adamın oyun taşıdığını gördüm.