sürekli yeniliyorum taktik verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Takım oyunu olduğu için herşey elinde değil fakat takımı taşıyacak bir hero alıp skorun iyi olduğunda takıma gaz verirsen dönebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Takım oyunu olduğu için herşey elinde değil fakat takımı taşıyacak bir hero alıp skorun iyi olduğunda takıma gaz verirsen dönebilir
bu aralar viktora sardım fakat o da tek bişey yapamıyor fazla takım kombusu vesayre gerekiyor kata alıp taşımaya çalışıcam yine olmadı yeni hesap açıp onu kasıcam artık yapçak bişi yok gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu aralar viktora sardım fakat o da tek bişey yapamıyor fazla takım kombusu vesayre gerekiyor kata alıp taşımaya çalışıcam yine olmadı yeni hesap açıp onu kasıcam artık yapçak bişi yok gibi
Eğer gerçekten tek başına taşımak istiyorsan bence meta şuan soloda solo fiora renekton gibi şampiyonlar alırsa tek başına bile oyunu kazanma şansın olabilir

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ben İyi Oynuyom Adamlar Bot Gelior Boşuna Yeniliyom.

Üye
5 HİZMET YILI
YOUTUBEDEn videoda izleyebilirsin oynamak yerine görerek öğrenmek de iyidir

Yeni hesap açıp winrate yüksek kasabilirsin. O zaman takım da iyi gelecektir. Ayrıca makro oyunda hata yapmadigindan emin ol

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
açıkcası bende gümüş 3üm ve hani nasıl olduğunu bilmesemde kolaylıkla çıktım ama gümüşe kadar sup oynadım adc bir işe yaramasa bile ben destek olup toparlamaya çalıştım adc kötü olduğunda diğer takım arkadaşlarımdan birisini seçip ona destek oldum bu şekilde çıktım yani bilemiyorum başka bir sunucuda çıkıp devam edebilirsin yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lol yeni basladım cok iyi degilim hangi herolarla oynamamı onerirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Üye
5 HİZMET YILI
oyunun kotu getirmesi o an ki durumuna bagli. isnanin keyfi olmayinca bi hevessiz oluyor

Üye
5 HİZMET YILI
Sezon 5de elmas bitirdim, uzun süredir girmiyordum. şu anda gümüşüm. Artık herkes çok iyi oynuyor, eliyle mi script ile mi bilinmez ama takımıma gelen bronz 1 adamın oyun taşıdığını gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...