Uzman Üye
fahrenheit 451 önerim hocam harika bir distopyadır
Hocam bunu okumamıştım sağol önerin içinfahrenheit 451 önerim hocam harika bir distopyadır
hocam ben okudum ama gram zevk almadım daha cok bi hayatı anlatan kitapları seviyorumşeker portakalı gayet iyi kitao
Aldous Huxley: Cesur Yeni Dünya.Öncelikle merhabalar, kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya falan gelince sıkıyor. Bana sürükleyici kitap önerir misiniz?
hocam zaten sarmaz biraz cocuk kitabi gibi geliyor banaharry potter sarmaz ise Yılmaz Özdil- Mustafa Kemal kitabı var Atatürk hakkında güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum eğer seversen serisi bile var zaten. Hadi ikisini de sevmedin biraz sıkıcı da olsa bana göre güzel bi "Bir Psikiyatristin Gizli Defteri" kitabı var. bana göre güzeller şu son kitaba bakabilirsin bence <33
Hocam kanlı kontestlere bakabilirsiniz hicran diye türk yazarı yazmıştı . İçinde trde yaşanan kadınların yaptığı cinayeti nasıl yaptığı hakkında röportaj vardı baya sarmisti
Ejder kız thubanın mirası kitabı sarabilir
cin ali oku tavsiye ederimÖncelikle merhabalar, kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya falan gelince sıkıyor. Bana sürükleyici kitap önerir misiniz?