Arkadaşlar daha önceki açtığım konuda cevap alamadım bari bu konuya biriniz el atın
Temp dosyasındaki .tmp adresli dosyaları nasıl suspendleyebilirim arkadaşlar ?
Dostum bunun için çalışan exeyi durdurmalısın mesela ESET %temp%'e dosya oluşturur bunun için ESET'e process kill yapman gerekiyor. Bunu yapman saçma olur. Silinmeyenler zaten 1 2 tane dosya onlardan problem çıkarmaz çünkü exe tekrardan açılacağı için tekrardan oluşacaktır.
Dostum bunun için çalışan exeyi durdurmalısın mesela ESET %temp%'e dosya oluşturur bunun için ESET'e process kill yapman gerekiyor. Bunu yapman saçma olur. Silinmeyenler zaten 1 2 tane dosya onlardan problem çıkarmaz çünkü exe tekrardan açılacağı için tekrardan oluşacaktır.
Sisteme ait bir exe ise tabikide yapamazsın windows'un 1 tane bile sistem işlemi durursa kendini kapıyor bilgisayar.
Eğer sistemle alakası yoksa exenin suspendini yapıp .tmp uzantılarını temizleyebilirsin.
Buradaki olay tamamen hangi exenin engellediği ve sisteme bağlı bir exenin mi olduğu. Bu arada ekleme yapmak istiyorum sistem işlemlerinden kastım sistemin kendini çalıştırmaya vs gibi ihtiyaçlardan bahsediyorum.