Uzman Üye
can using icloud.
Pirinçe koy pirinçe xDArkadaşlar telefonu geçen sene suya düşürdüm kimse yapamadı. İçindeki dosyaları alma şansım var mıdır ?
Pirinç zamanı geçmiştir kardeşimPirinçe koy pirinçe xD
Princ dolu kaba yatir 1 2 gun bekle skbra acmayi dene
kankam saka yapıyorum bende zatencloud yok muydu başımıza benzer bir şey geldi de cloud sayesinde kurtardık
Post automatically merged:
abi geçen sene düşmüş
2 gün durdu pirinç göl oldu telefon yaklaşık 6 saat suda kaldı yaPirince koy![]()
Reis yaptım ya ama nafile 6 saat suda kaldı telefonTelefon suya düştüğünde bulgur/pirinç içine koyup bekleyin bi iki gün ondan sonra açılır köşede kalsın bu bilgi
Sen telefonun içindeki bilgileri unut bence
Ah açılsa hocam keşletak bilgisayarına dene, 1 sene geçmiş o su ne telefona ne bilgisayara zarar verir
Aynen anakart problemli dediler. Bişeyler denedi herkes ama bi fayda yokdostum anakart gittiyse imkansız gibi birşey
Bekleme yok ya 1 senedir girmediği tamirci kalmadı. Apple 2k istiyorvu kadr sene bekledıkten sonra neden sımdıtelefon bıle sorar ama 1 2 yazılımla cozulur memory dosyaları bozulmadıysa
Boşuna vakit kaybetmeArkadaşlar telefonu geçen sene suya düşürdüm kimse yapamadı. İçindeki dosyaları alma şansım var mıdır ?