- Yasaklandı
Onaylı Üye
efsanee olmuş hiç beklemezdim 
Valla sınırları zorlamak bu değil#ExpPlus'ında dediği gibi vb.net bu hile benim o dediklerini yapmam için c# veya c++ kodlamam lazım ben vb.net üzerinde elimden geldiğince sınırlarımı zorluyorum
Azimle Sıçan Betonu Delermiş!![]()
Ah bende senin gibi düşünüyorum ama eringeçlik sınavlar bir aradayken yeni bir dil zorlar beni. :?Valla sınırları zorlamak bu değilDaha sağlamını yapabilirsin. Maximum bu olmamalı ve YETER ARTIK ŞU VB Yİ SALIN.
![]()
If (ProjeNameSpace.jumpFrm.Listbox1.SelectedItem = 1)
//İstediğin Kod
End If
Adamsın kardeşim düşüncelerin için teşekkür ederim.. her zaman konularıma eksiğimi fazlamı yazabilirsin öğrenmek ayıp değildir öğrenmemek ayıp@SweetHacker Şimdi hocam ilk olarak hile güzel. Özellikler bol. Görünürde Eğer Düzeltmediysen UI Problemleri:
Button Style Flat Değil ve Button Çok Küçük. Yazının Tamamı Gösterilmiyor.
![]()
MemoryHackers logosu ile Vip Hack Yazısı arasında Renk Farkı Algılandı!
![]()
ControlBox'undaki "X" ve "_" Çok Orantısız.
![]()
ComboBox'lar Çok Sırıtmış. Form1.Designer.vb 'den gerekli ayarları yap. Ayarlar için gerekli dokümanlar Microsoft'un sitesinde mevcut.
![]()
Dil HATASI! İngilizce'de Büyük i ("İ") bulunmaz!
![]()
Şu ColorFlow ve Gölgelerden Kurtulun Lütfen. Artık demodeler. Flat Modern & MetroUI'ye Geçin. Renk Olarak Sadece Siyah Kullanmayın.
Renk Tavsiyesi:
+Mavi İnsana Kullanışlılık ve Kolaylık Hissi Verir.
+Yeşil Renk (Orta Tonda) İnsana Mutluluk ve Neşe Hissi Verir.
+Kırmızı - Siyah İnsana Hırs Hissi Verir.
+Gri/Siyah - Beyaz İnsana Ciddiyat Hissi Verir.
Programlarınızda Gözü Yormayacak Şekilde Olması Kaydıyla Renk Kullanmaktan Sakınmayın. Ama Abartmayın da
Yerinde Olsam Combolar Yerine Bir PictureBox İle Ayarlar Simgesi Png'si Koyar Ve Ardından Sırasıyla:
crossHrForm.vb
wolfH.vb
jumpFrm.vb
Şeklinde Forumlar Oluşturup Her Birine ListBox Eklerdim. Kişi Oraya Tıkladığında Ayar Açılırdı Böylece Daha Hoş Dururdu. Ardından public string olarak da formdaki listboxun içinden seçilmiş olan texti string e setlersin. Diğer Ana Formdan da basit bir if ile texti kontrol ettirirsin ör:
Kod:If (ProjeNameSpace.jumpFrm.Listbox1.SelectedItem = 1) //İstediğin Kod End If
Programlarınızın Girişine Artık Fix Kontrolü Ekleyin. Fixlendiğinde Adam Oyuna Girip Ban Yemesin. Onun mantığını da isteyene özelden fişeklerim.
Direk kodları yazardım ama çok yorgunum.
O yüzden sizden müsaade isteyerek-ten iyi akşamlar...