SweetVipHack Coming <3

Vip Hack Nasıl Olmuş?

• Beğenmedim :(

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
#ExpPlus'ında dediği gibi vb.net bu hile benim o dediklerini yapmam için c# veya c++ kodlamam lazım ben vb.net üzerinde elimden geldiğince sınırlarımı zorluyorum :D
Azimle Sıçan Betonu Delermiş! :cool::D
Valla sınırları zorlamak bu değil :D Daha sağlamını yapabilirsin. Maximum bu olmamalı ve YETER ARTIK ŞU VB Yİ SALIN. :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@SweetHacker Şimdi hocam ilk olarak hile güzel. Özellikler bol. Görünürde Eğer Düzeltmediysen UI Problemleri:

Button Style Flat Değil ve Button Çok Küçük. Yazının Tamamı Gösterilmiyor.
eTGsud.png

MemoryHackers logosu ile Vip Hack Yazısı arasında Renk Farkı Algılandı!
C7Jjhm.png

ControlBox'undaki "X" ve "_" Çok Orantısız.
TPBYCg.png

ComboBox'lar Çok Sırıtmış. Form1.Designer.vb 'den gerekli ayarları yap. Ayarlar için gerekli dokümanlar Microsoft'un sitesinde mevcut.
buaELI.png

Dil HATASI! İngilizce'de Büyük i ("İ") bulunmaz!
hHhToh.png

Şu ColorFlow ve Gölgelerden Kurtulun Lütfen. Artık demodeler. Flat Modern & MetroUI'ye Geçin. Renk Olarak Sadece Siyah Kullanmayın.
Renk Tavsiyesi:
+Mavi İnsana Kullanışlılık ve Kolaylık Hissi Verir.
+Yeşil Renk (Orta Tonda) İnsana Mutluluk ve Neşe Hissi Verir.
+Kırmızı - Siyah İnsana Hırs Hissi Verir.
+Gri/Siyah - Beyaz İnsana Ciddiyat Hissi Verir.

Programlarınızda Gözü Yormayacak Şekilde Olması Kaydıyla Renk Kullanmaktan Sakınmayın. Ama Abartmayın da :D

Yerinde Olsam Combolar Yerine Bir PictureBox İle Ayarlar Simgesi Png'si Koyar Ve Ardından Sırasıyla:
crossHrForm.vb
wolfH.vb
jumpFrm.vb

Şeklinde Forumlar Oluşturup Her Birine ListBox Eklerdim. Kişi Oraya Tıkladığında Ayar Açılırdı Böylece Daha Hoş Dururdu. Ardından public string olarak da formdaki listboxun içinden seçilmiş olan texti string e setlersin. Diğer Ana Formdan da basit bir if ile texti kontrol ettirirsin ör:

Kod:
If (ProjeNameSpace.jumpFrm.Listbox1.SelectedItem = 1)

//İstediğin Kod

End If

Programlarınızın Girişine Artık Fix Kontrolü Ekleyin. Fixlendiğinde Adam Oyuna Girip Ban Yemesin. Onun mantığını da isteyene özelden fişeklerim.
Direk kodları yazardım ama çok yorgunum.
O yüzden sizden müsaade isteyerek-ten iyi akşamlar...

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
@SweetHacker Şimdi hocam ilk olarak hile güzel. Özellikler bol. Görünürde Eğer Düzeltmediysen UI Problemleri:

Button Style Flat Değil ve Button Çok Küçük. Yazının Tamamı Gösterilmiyor.
eTGsud.png

MemoryHackers logosu ile Vip Hack Yazısı arasında Renk Farkı Algılandı!
C7Jjhm.png

ControlBox'undaki "X" ve "_" Çok Orantısız.
TPBYCg.png

ComboBox'lar Çok Sırıtmış. Form1.Designer.vb 'den gerekli ayarları yap. Ayarlar için gerekli dokümanlar Microsoft'un sitesinde mevcut.
buaELI.png

Dil HATASI! İngilizce'de Büyük i ("İ") bulunmaz!
hHhToh.png

Şu ColorFlow ve Gölgelerden Kurtulun Lütfen. Artık demodeler. Flat Modern & MetroUI'ye Geçin. Renk Olarak Sadece Siyah Kullanmayın.
Renk Tavsiyesi:
+Mavi İnsana Kullanışlılık ve Kolaylık Hissi Verir.
+Yeşil Renk (Orta Tonda) İnsana Mutluluk ve Neşe Hissi Verir.
+Kırmızı - Siyah İnsana Hırs Hissi Verir.
+Gri/Siyah - Beyaz İnsana Ciddiyat Hissi Verir.

Programlarınızda Gözü Yormayacak Şekilde Olması Kaydıyla Renk Kullanmaktan Sakınmayın. Ama Abartmayın da :D

Yerinde Olsam Combolar Yerine Bir PictureBox İle Ayarlar Simgesi Png'si Koyar Ve Ardından Sırasıyla:
crossHrForm.vb
wolfH.vb
jumpFrm.vb

Şeklinde Forumlar Oluşturup Her Birine ListBox Eklerdim. Kişi Oraya Tıkladığında Ayar Açılırdı Böylece Daha Hoş Dururdu. Ardından public string olarak da formdaki listboxun içinden seçilmiş olan texti string e setlersin. Diğer Ana Formdan da basit bir if ile texti kontrol ettirirsin ör:

Kod:
If (ProjeNameSpace.jumpFrm.Listbox1.SelectedItem = 1)

//İstediğin Kod

End If

Programlarınızın Girişine Artık Fix Kontrolü Ekleyin. Fixlendiğinde Adam Oyuna Girip Ban Yemesin. Onun mantığını da isteyene özelden fişeklerim.
Direk kodları yazardım ama çok yorgunum.
O yüzden sizden müsaade isteyerek-ten iyi akşamlar...
Adamsın kardeşim düşüncelerin için teşekkür ederim.. her zaman konularıma eksiğimi fazlamı yazabilirsin öğrenmek ayıp değildir öğrenmemek ayıp :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...