Synaptics.exe çalıştırıldıktan bir kaç dakika sonra mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba bugün sizlere daha dün yaşadağım olayı paylaşacağım
ilk önce benim bilgisayarımda synaptics.exe var ve benim programlarımı enfekte ediyor o yüzden onları çalıştırırken UAC karşıma çıkıyor ve Synaptics.exe yi çalıştırmak istermisiniz diyor
bende hayır diyorum o zaman hem programım açılıyor hemde synaptics hiç bir şey yapamıyor

fakat dün yanlışıkla izin verdim ve bir kaç dakika sonra mavi ekran aldım mavi ekran hata kodu

THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER

bilgisayarı kapatıp açtım bişiyciği kalmadı
ama asıl soru synaptics.exe yi kaldırma yetkim var fakat kaldırırsam bilgisayarda bozulmalara yol açacağını düşünüyorum
ne yapmalıyım?​

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ya şimdi o .exe genelde PUBG MOBILE hilelerinden bulaşır bende yedim ve bu virusu kaldıramazsın sana öyle söyleyeyim ben kaldırdım nasıl kaldırdım dersende bilgisayarında bulunan bütün .exe'leri sağ tık özellikler yapıp o programın açıklama kısmında Synaptics yazıyosa onu silmek zorunda çünkü silmezsen böyle olur virüsü kaldırdım dersin ama Minecraft exeye bulaşmış ve sen normal bir şekilde oyun açıyormuş gibi algılarsın fakat yine virusu sıfırdan başlatmış olursun.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İyi bir virüs programıyla tarat. Normalde bu isim laptoplarda touchpad için kullanılıyor ama bu virüs aynı adı kullanıyor. Aynı programı kullanıyorsan ve bu virüsü yemişsen ayırt etmek zor. O yüzden virüs programıyla sildirip artık eksik gediği elle düzeltmelisin. Temelde bu virüsün kişinin ekranını belli aralıklarla ekran görüntüsü alarak merkeze illettiğini duydum...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İyi bir virüs programı ile halletmelisin bunj kendin birşey yapma derim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İyi bir virüs programıyla tarat. Normalde bu isim laptoplarda touchpad için kullanılıyor ama bu virüs aynı adı kullanıyor. Aynı programı kullanıyorsan ve bu virüsü yemişsen ayırt etmek zor. O yüzden virüs programıyla sildirip artık eksik gediği elle düzeltmelisin. Temelde bu virüsün kişinin ekranını belli aralıklarla ekran görüntüsü alarak merkeze illettiğini duydum...
benim ne kalem ne de dokunmatik girişim var silsem birşey olurmu?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kaspersky ile tarat sil.
kaspersky daha önceki her konuda bahsettiğim gibi kaspersky çöptür ben sanal makinede denedim petya yı bile engelleyemedi herşeyi yalan birde boşu boşuna 500 mb ram kullanıyor Bitdefender kullanim hem 1 numara hemde 400 mb ram kullanıyor oh ne güzel birde konumuzdan sapıyormuşuz gibi geldi bana çünkü ben antivirus programı istemediğimi belirtmiştim

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bu program touch pad programı olması lazım temiz kurulum deneyebilirsin belki problem düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...