Valorant Mavi ekran sorunu kısa bir çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyuna son gelen güncellemeden sonra oyun bir çok kişide açılırken mavi ekran veriyor bende'de dahil fakat şöyle bir tuhaf bişey buldum hemen anlatayım.

ÖNCELİKLE: Bilgisayar Mouse(Faresinin USB Kablosunu çıkarın) sonra oyunu klavye yardımı ile açın oyun yine aynı sorunu verecektir normal.
Bilgisayarı tekrar yeniden başlatın takmadan kabloyu oyunu tekrar klavye yardımı ile açın (OYUN AÇILACAKTIR.) Eğer yine açılmaz ise tekrar yeniden başlatın.

Oyun açıldıktan sonra USB kablosunu tekrar takın bir kaç dakika mavi ekran vermicektir sonrasında aniden vericek bende'de böyle oldu.

Şimdi size sorum neden böyle bir hata var ben anlayamadım çok tuhaf ve mouse ile alakalı birşey umarım en kısa sürede bunu düzeltirler..

bu bir çözüm değildi sadece tuhaf bir sorunun ufak bir çözümü belki sizlerde hata vermez kim bilir..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir çözüm bulabilen yok mu şuna ya kardeşim yaşıyor benimde

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
"Bence" sorun driverinizde.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam bu sorunu bende yaşamıştım ya Driverden kaynaklıdır yada HDD denkaynaklıdır (ssd de böyle bir sorun yaşayan görmedim) ve fareyi çıkarıp takmakla pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum bazen bilgisayar eskiliğindende oluyor :/ net bir cevabı yok bu sorunun.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yararlı bir konu olmuş sık sık aynı hata ile karşılaşıyordum

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bendede aynı hatayı veriyor kanka oyunu sildim tekrar yükledim tüm driverleri güncelledim tekrardan oyuna girdim gene düzelmedi valorant ile alakalı sanırım

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
en temiz ve en net çözüm format atıp sorunlu driverlerden kurtulmaktır muhtemelen.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Uh friend thanks, it is already possible to play thanks to this method

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Macro olabilir mousende

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugun ben bu hatayi bir sekilde cozdum cozumumu anlatıyorum inşallah işinize yarar
Oncelikle vanguard i tum bileşenleri ile birlikte kaldir vanguard a ait pc de birşey kalmasin sonra varsa oto clickler yada farkli mouse programi silin yine varsa antivirüs programıni silin win defender kullaniyorsaniz devre disi birakin sonrasinda bilgisayari yeniden baslatin valorant i calistirin vanguard i kurmasına izin verin sonrasinda launcheri kapatin özellikle kapatin ve yeniden baslatin oyunu klavye yardimi ile baslatin mouse a dokunmayin yoksa yine mavi ekran vericektir hatta kablodunu bile sokebilirsiniz sonrasinda oyun açılacaktır acildigi andan itibaren 7 8 bilemediniz 10 dk hiçbir sey yapmayın oylece birakin geri geldiginizde mouse u oynayabileceksiniz ve sorun çözülmüştür. Ben bir kere de yaptım bir daha ayni hata başıma gelmedi herseferinde beklemenize gerek varmi derseniz bunu bilmiyorum bende gerek yoktu 1 kere oldu sadece ama farkli model pc lere gore farklilik gosterebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...