T.C. kimlik numarasıyla neler yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
öyle bişey yapacağını sanmıyorum zaten onun numarası filan var bende

numara mı napacak knka öyle bişey yaparsa bende ona yaparım aynısını
zaten sende onun numarası varsa birşey yaptığı an polise gidebilirsin ki en mantıklısı da bu olur. Bu arada adamın numarası sende
varsa ve adam bunu bildiği halde p4nelle vs. bilgilerini bulup sana herhangi bir şey yapmaya cesaret edebileceğini sanmıyorum.
akli problemleri yoksa boş boş atıp tutmaktan başka birşey yapabileceğini sanmıyorum dert etme kardeş :)

zaten sende onun numarası varsa birşey yaptığı an polise gidebilirsin ki en mantıklısı da bu olur. Bu arada adamın numarası sende
varsa ve adam bunu bildiği halde p4nelle vs. bilgilerini bulup sana herhangi bir şey yapmaya cesaret edebileceğini sanmıyorum.
akli problemleri yoksa boş boş atıp tutmaktan başka birşey yapabileceğini sanmıyorum dert etme kardeş :)
hatta o boş boş atıp tutmayı da sen biraz üstüne gidersen onu bile yapabileceğini sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Biriside benim TC felan aldı geçenler tehdit etti pcyi kitledi PC sıfırladım tek TC ile olmuyor artık

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bir sıkıntı çıkarmaz. herhangi bir işlem yapmaya calısırsa zaten onay istiyor. güvenlik sistemi eskiye göre daha iyi rahat ol

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
dostum emin ol ki hiçbir şey yapamaz evine en fazla lahmacun ister ama numaranı yayma durumuna bişey diyemem rahatsız edici

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Tc ile anca sülaleye bakabiliyorsun başka bi b*ka yaramıyor :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
artık bişey yapılamıyor önemli olan şey kimlik arkasında bulunan çip

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
temkinli olduğun sürece bir şey yapamaz diğer arkadaşların da dediği gibi sadece rahatsız edilirsin boş yere

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bu devirde numaranı yayması dışında hiçbir şey yapamaz

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hiç bir şey yapamaz bence mta oynayan ve paneli olan birinin max yaşı 17dir

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Genelde artık telefon numarası doğrulamasıda oluyor . O yüzden sanmıyorum bi şey olacağını

aka rxckstar
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sulalenin bilgilerini çıakrabilir eokul fotosu vesika ilaçlar falan plaka gibi pekte bu bilgileri bilerek sana zarar veremeyeceği bilgiler elde eder en fazla adresini alır ve ihbar atar ki şuanki sorgu panelleri -18 yaş kişilere sorgu yapıldımı log alyıor ve ihbar eediyor yani rahatsın

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
T.C kimlik üzerinden borç bile yaparlar senin adına paravan şirket kurup milleti dolandırırlar bu olaydan sonra muhtemelen 1 2 hafta hapishanede kalırsın sonra denetimli serbestliğe düşersin kısaca sicilinde kirlenmiş olur size tavsiyem e devlet üzerinden bile 2 adımda doğrulamayı etkinleştirin e devlet üzerinden bile birçok şey yapabiliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...