ne alaka bunlarT.C kimlik üzerinden borç bile yaparlar senin adına paravan şirket kurup milleti dolandırırlar bu olaydan sonra muhtemelen 1 2 hafta hapishanede kalırsın sonra denetimli serbestliğe düşersin kısaca sicilinde kirlenmiş olur size tavsiyem e devlet üzerinden bile 2 adımda doğrulamayı etkinleştirin e devlet üzerinden bile birçok şey yapabiliyorlar
hiç bişey yapamazlar tc ilesıkıntı çok büyük
dikkat etmelisin
kimseye güvenme
yaparlar diye biliyorum ben bikere haberlerde falan görmüştüm de çok eskiden (yani yapabilirler diye biliyorum yanlışsa bilmem)hiç bişey yapamazlar tc ile
ne kadar eski den zaten pek bir şey yapacağını sanmam zatenyaparlar diye biliyorum ben bikere haberlerde falan görmüştüm de çok eskiden (yani yapabilirler diye biliyorum yanlışsa bilmem)
2021-2022 zamanlarında bu gibi olaylar yeni türedi zaten panel dediğin çoluk çocuk işi mesela bazı paneller var orada seni bulurlarsa sülale falan filan onları da görebiliyorlar öyle bir durum olduğu zaman (yani seni tehdit eden/şantaj yapan her kimse olursa dava açabilirsin çünkü böyle yapacağın zaman çocuklar korkuyorlar ve peşinden gidiyorlar)ne kadar eski den zaten pek bir şey yapacağını sanmam zaten
onlar boş iş2021-2022 zamanlarında bu gibi olaylar yeni türedi zaten panel dediğin çoluk çocuk işi mesela bazı paneller var orada seni bulurlarsa sülale falan filan onları da görebiliyorlar öyle bir durum olduğu zaman (yani seni tehdit eden/şantaj yapan her kimse olursa dava açabilirsin çünkü böyle yapacağın zaman çocuklar korkuyorlar ve peşinden gidiyorlar)
kral boş yorum diye dislike atmışsın iyi kötü yaptığım bir iş var ticaretle uğraşıyorum bazı şeylerin içinde bulunmadan görmeden anlayamazsın ben sadece bir önceki ay yakın arkadaşım anlattığım olayı yaşadı şuan denetimli serbest bir bildiğimiz varki yazıyoruz burası türkiye babana bile güvenmeyeceksin lafı varya onun en çok geçerli olduğu ülke türkiye kimlik numaran üzerinden herşeyi yaparlar kapına polis gelince anlarsın neler olduğunune alaka bunlar
sorgu paneli filan boş iş
ne zaman oldu olay arkadaşı nınkral boş yorum diye dislike atmışsın iyi kötü yaptığım bir iş var ticaretle uğraşıyorum bazı şeylerin içinde bulunmadan görmeden anlayamazsın ben sadece bir önceki ay yakın arkadaşım anlattığım olayı yaşadı şuan denetimli serbest bir bildiğimiz varki yazıyoruz burası türkiye babana bile güvenmeyeceksin lafı varya onun en çok geçerli olduğu ülke türkiye kimlik numaran üzerinden herşeyi yaparlar kapına polis gelince anlarsın neler olduğunu
tamam inandıkben muhasebeciyim şirket açabilirim tc ile
3 hafta önce 1 hafta cezaevinde yattı şuan her cuma karakola gidiyor imza atmaya denetimli serbestne zaman oldu olay arkadaşı nın
onları alıp ne yapabilir acabaaBunun için TC kısıtlama denen bir işlem duymuştum biraz araştırsan bulursun e devlet üzerinden adınıza bir şirket veya başka bir şey açılmasını engelliyor diye biliyorum birde TC numarasına e devletten sansür atma olayı vardı e devlet TC gizleme yazarsan çıkar neyse şimdi TC ile adına neler yapabileceklerini anlatayım
1:Senin tüm sülalenin nerede oturduğuna hatta araç plakalarına kadar erişebilir ve bu yüzden adınıza yemek sipariş gönderebilir durmadan
2:Numaranı verdiğin için bilgilerine erişiyor vermeseydin erişemezdi senin numarandan senin TC ni bulup sonra tüm sülalenin bilgilerine erişiyor
3:Büyük Annenin telefon numarasına durmadan sms bomber atabilir saldırı yapabilir arayabilir
Bunun haricinde bir şey yapamaz zaten panel kullananın bunları yapmaya bir şeyi yetmez
Çok büyük şeyler değil zaten bunlar sms bomberdan mesaj ayarlarından spam mesajları filtele özelliğini açarak onlar atmadan onları durdurmuş olursun
Yemek siparişinden de olayı izah ederek bir daha gelmemelerini falan söyleyip kurtulabilirsin ama küçük bir çocuksan ailen olayı büyütebilir ve seni bu konuda suçlayabilir