benimde kasıyor laptop ndiva 920mx wind10 home i7 işlemci 2.5-3.10ghz
Bilgisayarın kötüyse kasmasını engelleyemessin.Bilgisayar Özelliklerini yazarmısın?
Laptoplarda anlayamadığım bir sebepten sıkıntı çıkartıyor. Bende de 940MX - i5 7200u 3.10 - 12GB Ram özellikli bir laptop var. HDR de bile akıcı oynatıyor ama çok fazla drop yiyorum. Hatta bazen öyle bi takılıyor ki bilgisayar 20-30 saniyeliğine kitleniyor. Madem emulator yapıyorsunuz doğru düzgün yapın arkadaş
Ram'e Bağlı Değildir Kasması Kardeşim Fullden Yaz Bakalım.Nvidia 920 M
8 GB RAM
Nasıl kasabiliyor ?
Post automatically merged:
Bilgisayarımla alakası yok emulatör çöp.
Post automatically merged:
Aynı sorun bendede var akıcı oynuyorum ama 30 40 saniyelik drop yiyorum çöp emulatör
Aga ben bugun girdim thencet gaming buddy ye orda oyunlarimi secdim ve bulanik gorunuyo ve oyun gelmiyo nedenini biliyonmu?Bilgisayarın kötüyse kasmasını engelleyemessin.Bilgisayar Özelliklerini yazarmısın?
Bendede olmuştu yeniden yükledim sorun düzeldiAga ben bugun girdim thencet gaming buddy ye orda oyunlarimi secdim ve bulanik gorunuyo ve oyun gelmiyo nedenini biliyonmu?
hiç bir alakası yok yazdıklarının bu arada LELRam'e Bağlı Değildir Kasması Kardeşim Fullden Yaz Bakalım.
Disk %100 Oldugu İçin Olabilir.
CPU + GPU %100 Seviyeye Ulaşınca Olan Bir Şey Olabilir.
Aida 64 Programı İle Bİlgisayarını Yor Kasarsa Pc'de Sıkıntı Vardır.
İobit Advanced System Care 12.2 Pro (Lisans Google Da Arat Bulursun)
İobit Uninstaller 8.2 Pro (Lisans Google Da Arat Bulursun)
İobit Driver Booster Pro (Lisans Google Da Arat Bulursun)
Bu Programlarda Tarat. Ve Boş Şeyleri Sil Sonra Pc'in Rahatlayacak Emin Olabilirsin.