TAB Tuşu çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Pubg mobile gameloop da, Bu yeni gelen dinazorlu sürümde TAB tuşuyla çantayı açamıyorum tuşları sıfırladım , çanta üstüne TAB tuşunu tekrar atadım ama ne yaptıysam olmuyor, TAB ile çanta açılmıyor,. Bir tek bende mi sıkıntı var yoksa bunun bir çözümü var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Pubg mobile gameloop da, Bu yeni gelen dinazorlu sürümde TAB tuşuyla çantayı açamıyorum tuşları sıfırladım , çanta üstüne TAB tuşunu tekrar atadım ama ne yaptıysam olmuyor, TAB ile çanta açılmıyor,. Bir tek bende mi sıkıntı var yoksa bunun bir çözümü var mı ?
YouTubede çözüm var

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Klavyeyi eski haline getir orada sıfırlama var.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
gameloopu onarmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk ya tab' ı farklı bir tuşa ata yada farklı bir klavye ile dene diğer klavyede olursa yeni klavye al kendine olmazsa oyunu silip yeniden yükle.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
  1. Klavyeyi temizleyin: Tab tuşunun altında biriken toz veya kirlilik, tuşun düzgün çalışmasını engelleyebilir. Biraz basınç uygulayarak veya hafifçe temizlik spreyi kullanarak klavyenizi temizleyin.
  2. Klavyeyi yeniden başlatın: Klavyenizin yeniden başlatılması, bazen sorunu düzeltebilir. Klavyenizi bilgisayarınızdan çıkarıp tekrar takarak veya bilgisayarınızı yeniden başlatarak deneyebilirsiniz.
  3. Başka bir klavye deneyin: Eğer başka bir klavye kullanabiliyorsanız, başka bir klavye takarak Tab tuşunun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer başka bir klavyede de sorun devam ediyorsa, muhtemelen bilgisayarınızın yazılımında bir sorun vardır.
  4. Sistem ayarlarını kontrol edin: Bilgisayarınızdaki sistem ayarlarında klavye düzeni veya dil seçenekleriyle ilgili bir sorun olabilir. Klavye ayarlarını kontrol etmek için "Klavye Ayarları" veya "Dil ve Bölge" gibi ilgili ayarları açabilir ve klavye düzeni ayarlarını doğru şekilde yapılandırdığınızdan emin olabilirsiniz.
  5. Sürücüleri güncelleyin: Klavye sürücülerinin güncel olması önemlidir. Bilgisayarınızın üretici web sitesinden veya cihaz yöneticisinden klavye sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsiniz.
  6. Teknik destek alın: Eğer yukarıdaki adımları denemenize rağmen Tab tuşu hala çalışmıyorsa, bilgisayarınızın üreticisinin teknik desteğine başvurmanız veya bir bilgisayar tamircisinden yardım almanız gerekebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Gameloop, her yeni güncelleme de böyle sorunlar verir, gameloop'u tamamen silin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gameloop böyle saçma hatalar yapıyo bi onar yada sil baştan yükle düzelir.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Çantaya, Farklı bir tuş atadım( T Harfi) kaydettim , sonra tekrar TAB tuşunu atadım kaydettim, çalışmaya başladı, Yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim :)

Üye
3 HİZMET YILI
bu sorun çözüldü hemen ertesi gün

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
link atmak serbest mi bilmiyorum ama youtube da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...