Pubg mobile gameloop da, Bu yeni gelen dinazorlu sürümde TAB tuşuyla çantayı açamıyorum tuşları sıfırladım , çanta üstüne TAB tuşunu tekrar atadım ama ne yaptıysam olmuyor, TAB ile çanta açılmıyor,. Bir tek bende mi sıkıntı var yoksa bunun bir çözümü var mı ?
Pubg mobile gameloop da, Bu yeni gelen dinazorlu sürümde TAB tuşuyla çantayı açamıyorum tuşları sıfırladım , çanta üstüne TAB tuşunu tekrar atadım ama ne yaptıysam olmuyor, TAB ile çanta açılmıyor,. Bir tek bende mi sıkıntı var yoksa bunun bir çözümü var mı ?
Klavyeyi temizleyin: Tab tuşunun altında biriken toz veya kirlilik, tuşun düzgün çalışmasını engelleyebilir. Biraz basınç uygulayarak veya hafifçe temizlik spreyi kullanarak klavyenizi temizleyin.
Klavyeyi yeniden başlatın: Klavyenizin yeniden başlatılması, bazen sorunu düzeltebilir. Klavyenizi bilgisayarınızdan çıkarıp tekrar takarak veya bilgisayarınızı yeniden başlatarak deneyebilirsiniz.
Başka bir klavye deneyin: Eğer başka bir klavye kullanabiliyorsanız, başka bir klavye takarak Tab tuşunun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer başka bir klavyede de sorun devam ediyorsa, muhtemelen bilgisayarınızın yazılımında bir sorun vardır.
Sistem ayarlarını kontrol edin: Bilgisayarınızdaki sistem ayarlarında klavye düzeni veya dil seçenekleriyle ilgili bir sorun olabilir. Klavye ayarlarını kontrol etmek için "Klavye Ayarları" veya "Dil ve Bölge" gibi ilgili ayarları açabilir ve klavye düzeni ayarlarını doğru şekilde yapılandırdığınızdan emin olabilirsiniz.
Sürücüleri güncelleyin: Klavye sürücülerinin güncel olması önemlidir. Bilgisayarınızın üretici web sitesinden veya cihaz yöneticisinden klavye sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Teknik destek alın: Eğer yukarıdaki adımları denemenize rağmen Tab tuşu hala çalışmıyorsa, bilgisayarınızın üreticisinin teknik desteğine başvurmanız veya bir bilgisayar tamircisinden yardım almanız gerekebilir.
Çantaya, Farklı bir tuş atadım( T Harfi) kaydettim , sonra tekrar TAB tuşunu atadım kaydettim, çalışmaya başladı, Yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim