Tablette internet az çekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler yeni ipad aldım fakat interneti az cekiyo neden bi yardım edin:(

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim Modemle aranda belli bir mesafe varsa normaldir.Örnek Modemle Aranda 3-4 Oda Vardır.Ama Modemle Aynı Odadaysan Cihazı Aldığın Yere Götür.

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tabletin wireless çekim gücünü arttırmanın bir yolu var mı? Evet arkadaşlar, yaptığım araştırmalara göre wireless çekiş gücünü arttıracak 2 yöntemimiz var,ilki biraz tehlikeli, ikincisi biraz maliyetli. İlk işlem şöyle,
  • malum cihazınızda bir kablosuz anten var ve bu tablet kasasının kenarına doğru uzanan bakır bir levha halinde şeritten oluşmakta. Bu bakır şeridin alanını genişletirsek çekiş gücü de artacaktır fakat bu hem görüntü olarak hoş durmuyor, hem de bu işlemi yaparken tabletinizi tamamen kaybedebilirsiniz. Adamlar tabletin içini açıp bu wireless antenine bir bakır tel bağlayıp tabletin kenarından sarkıtıyorlar, kuyruk gibi bir anten oluyor tablette.
  • Diğer konudan bahsedeyim, diğeri de android tabletler için harici wireless adaptör. Bunu nasıl yapacaksınız, öncelikle tabletinizde bir usb dönüştürücü olacak ve bunun ucuna wireless adaptör takarak kaliteli bir çekim gücüne sahip olacaksınız. Bize lazım olan bir OTG kablosu ve harici kablosuz modem. Gerisini hayal gücünüze bırakıyorum. Ayrıntı isteyen yorum yazarak mailini yardımcı olurum. Bunun dışında o aradaki duvarı yıkabilirsiniz, modemi odanıza alabilirsiniz, ya da android tablet alırken biraz paraya kıyabilirsiniz. Kolay gelsin.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Konunuz Taşınmıştır...
Lütfen konu açarken doğru katagoriye açmaya dikkat ediniz.
İyi Forumlar !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...