Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taekwando yapan birisi sokakta karşıma çıkarsa tek yumrukla amel defterini dürerim öyle de nefret ederim bunlardan Bir halta da yaradığı yok. Bir de her taekwando yapan sözde milli sporcu oluyor onu anlamıyorum Sen bu hareketleri bir sokak dövüşünde yapmaya kalksan 30 yerinden bıçaklanırsın haberin olsun
Kardeşim çok mu jackie chan filmi izledin naptın bilmiyorum ama sokakta bir gün hayatını kurtaracak tek spor boks. Sen ayağımı kaldırayım hop zıplayayım diyene kadar fena çizerler
Sokakta sizin hayatınızı kurtaracak tek şey Wakizashi'dir benden söylemesi ( şakasına ironi ) . Açık açık söylüyorum sandalye bacağı fu dersleri veriyorum hayatınızı kurtarabilir .
Not : Wakizashi nedir ? Wakizashi Katana'nın daha kısa versiyonudur Katana'ya göre saklaması daha kolaydır .
Biraz geniş giyinmelisin sokakta tekmelerini kullanmak için ama kekonun biri gelipte sinir ederse seni işini görür sokakta cidden bu işi yapacaksan belli kurallar var lisans olayları öyle zevkine adam dovemezsin lisansını elinden alırlar
abi cidden sokak kavgasında sana taekwondo'da öğretilenleri uygulamaya zamanın olmuyor benim arkadaşım kursa gidiyordu benle şakasına kapıştık işte bende bu arada futbolcuyum çocuk beni oynatamadı bile çünkü bununn gibi sporlarda hakem olduğu için rakip çok sert hareketler yapamıyor ve sen ne hareket yacağını tahmin edebiliyorsun ama sokak kavgalarında öyle olmuyor