BGX hakkında bilgi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlar sıkıldım heryşeyden sigarayı bırakıp bgx almak istiyorum :D bgx hakkında bilgisi veya tecrübesi olan varmı herolarda nasıl çalışıyor ban oranı nedir eksileri artıları nedir bilen biri yazabilirmi

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Piyasadaki en iyi f&p ürünü hala içinde exploitler mevcut

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Eksisi ban atması başka bir eksi olayı yok o da 6-7 ayda dt oluyor güncellemeyle ud yapıyorlar hangi herolarda güzel çalışıyor diye sorarsan da bgx diye yazarsan discord arama kısmına orada birçok guide yani rehber var tüm herolar için teker teker pluginleri sıralamışlar tüm her şeyin ayarı var istersen config'te alabilirsin ve tier listte var ekstra kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin bgx'te bir zamanlar işleri biz yapıyorduk moddum yani senin anlayacağın

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eksisi ban atması başka bir eksi olayı yok o da 6-7 ayda dt oluyor güncellemeyle ud yapıyorlar hangi herolarda güzel çalışıyor diye sorarsan da bgx diye yazarsan discord arama kısmına orada birçok guide yani rehber var tüm herolar için teker teker pluginleri sıralamışlar tüm her şeyin ayarı var istersen config'te alabilirsin ve tier listte var ekstra kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin bgx'te bir zamanlar işleri biz yapıyorduk moddum yani senin anlayacağın
adamsın baş tacısın bu siteninkimi bgx mi

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yani bunu gitsen leftspace'ye sorsan o da bgx der kral tabii ki bgx her türlü özellik açısından önde o şekilde yani takıldığın bir yer varsa sorabilrsin problem yok
kurulumu nasıl kolay mı bide para verip cfg almaya gerek varmı

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar sıkıldım heryşeyden sigarayı bırakıp bgx almak istiyorum :D bgx hakkında bilgisi veya tecrübesi olan varmı herolarda nasıl çalışıyor ban oranı nedir eksileri artıları nedir bilen biri yazabilirmi
bence cffg sini de almalısın

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
piyasadaki en iyi fiyat performans ürünüdür. Bu hileyle elo boost yapıyodum. Gayet stabil çalışıyor ancak şu sıralar önermem. Ban dalgası yedi 3 - 4 defa en az.
Kendi boost yaptığım confiği istek gelirse atabilirim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kurulumu nasıl kolay mı bide para verip cfg almaya gerek varmı
Parayla satılmıyor configler ücretsiz yardımcı olurum ben sana bi al da aldığın yere söylersen yardımcı olurlar kurulumunda aldığın keyi key kısmına yazıyosun bgx'in loaderının içine işte ya

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kendi boost ya
Parayla satılmıyor configler ücretsiz yardımcı olurum ben sana bi al da aldığın yere söylersen yardımcı olurlar kurulumunda aldığın keyi key kısmına yazıyosun bgx'in loaderının içine işte ya
aynı şekilde config konusunda bende yardımcı olabilirim uzun zamandır kullanıyorum. Configlere para vermeyin. ADC maine katılıyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kendi boost ya

aynı şekilde config konusunda bende yardımcı olabilirim uzun zamandır kullanıyorum. Configlere para vermeyin. ADC maine katılıyorum.
Ücretsiz zaten config'i parayla satmıyorlar parayla satan varsa alma scammer olur onlar

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
kötü alışkanlıkları bırakıp daha da kötü alışkanlığa yelken açıyoruz tier listi var ordaki şampiyonlara göre oynarsan çok zevk alırsın

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
confiigler para ile satılıyor ama kendinde ayarlayabilirsin usta.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yea i need information too about bgx

Son düzenleme:
пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çoğu süreyi aşkın bgx kullanıyorum al pişman olmazsın birçok özellik var menü çok kalabalık ilk önce alışman zor olur tabi ingilzice biliyorsan rahat alışırsın script de yazılımcılara ait özel plugin yani farklı farklı script metodları yani kullanıcılar script in içine hero configleri olarak da farklı bir script bölümü ayarlamış ayrıca optimizasyon olarak (fps) en yüksek fps i bgx verecektir evade ayarları öncekine nazaran daha da gelişti legit rage humanizer config seçenekleri bulunuyor ayrıca 120 hero tierlist seçeneği var karakter konusundan doyurucu bir script çoğu karakterler s+ üzerine kurulu skilshot hızı da oldukça yüksek nişancı oynarken oyunun ortalarına dogru kite hızı o kadar yüksek oluyor ki seni orgazm edecektir :D exploit ler kusursuz çalışıyor fiyatı yüksek olmasının sebebi çok kullanışlı ve güçlü bir script olmasından kaynaklı herkes yapamaz :) script de oto inject ve oto update seçenekleri var yani bilgisayarını başlattıgında masaüstüne geldigin gibi bgx programını başlatıp devam edebilrsin her yeni maça girdiğinde yapmıyorsun 1 kerelik yardıma ihtiyacın olursa dm den sana daha ayrıntılı discord adresleri verebilirim iyi oyunlar.

dipnot: son 3 aydır ban sorunları ile karşılaşıyoruz yakın zamanda düzeltilecektir ayrıca 1 ay öncesinde recall base fixlendi o da yeni güncellenmiş haliyle yakında vizyonda ..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...