Nasıl yani?Adam gelip bizi patlatacaktı, bir iki tane bomba salladı zaten. Patlatamayınca ve canı gidince ben patlattım. Mevzu o değil zaten. Yeni gelen güncelleme ile artık takım arkadaşınızı her ne sebepten patlatırsanız patlatın, hemen orada şikayet edince sizin o maçtaki oyununuz duruyor. Böyle bir uygulamaya gidilmiş, onun haberini vereyim dedim.haketmişsin bunda bi sıkıntı yok takım arkadaşına vurmaman gerekiyor kaldırılmamasının sebebide zorluk seviyesi
seni patlatıcak olanı reportlasan o senin aldığın cezayı alıcaktın bu kadar basit bi olay anlamak zor değil bunun da haberini ben veriyimNasıl yani?Adam gelip bizi patlatacaktı, bir iki tane bomba salladı zaten. Patlatamayınca ve canı gidince ben patlattım. Mevzu o değil zaten. Yeni gelen güncelleme ile artık takım arkadaşınızı her ne sebepten patlatırsanız patlatın, hemen orada şikayet edince sizin o maçtaki oyununuz duruyor. Böyle bir uygulamaya gidilmiş, onun haberini vereyim dedim.
if you kill your team mate in the game with bomb you cant move anywhere.you freeze after he/she report you. i think this feature add new update.i dont understand
gelen sistem mantıklı bir sistem olmuş.. ben kendini haklı görmeni anlayamadım zaten neyse iyi forumlar....if you kill your team mate in the game with bomb you cant move anywhere.you freeze after he/she report you. i think this feature add new update.
Post automatically merged:
Geazart
Enesdmr72
Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz/anlamıyorsunuz. Mevzu benim ceza almam değil. Mevzu yeni ceza sisteminin gelmiş olması. Mevzu bu cezayla başka tanışanlar var mı, duyguları nelerdir?
Bencede çok güzel olmuş.Ben çok rastlıyorum bu tiplere, özellikle çocuklarda.Kız erkek farkketmiyor.Adam bu evdeki lootu ben alacaktım sen niye aldın diye hemen bomba atıyor, patlatmaya kalkıyor.bence gayet haklı olarak bunu yapmışlar fakat gerçekten çok güzel bir uygulama olmuşartık veletlerden kurtulmuş oluruz
Ben Bununla hiç karşılaşmadım, çünkü takım arkadaşımı öldürmedim,beni öldürenler oldu onlarda olmuştu bu uygulama, hareket edemiyorlardı,fakat öyle bir yazı göremedik
Haklıyım ya da değilim diye bir iddia ile bu konuyu açmadım zaten dostum ama yine beni patlatıp, oyundan çıkartacaklarsa önce patlatma şansım olursa patlatırım. İki türlüde zaten oyunum bitiyor. Konun bu maddesine takılıyorsan fikrim böyle. Onun dışında hiçbir kimseyi, ne tartıştık diye ne lootunu almak için patlatmadım veya patlatmam. Düşerse kaldırmam o kadar zaten.gelen sistem mantıklı bir sistem olmuş.. ben kendini haklı görmeni anlayamadım zaten neyse iyi forumlar....
Zaten mobilede takım arkadaşını vyrma diye bir mevzu yok. Sadece bomba ile patlatma var. Onuda veletler senin lootun6 almak için yapıyorlardı. Artık daha yapamazlar,diğer türlü onunda o maç işi bitiyor.takım arkadaşını vurmayı kaldırmak cok sacma olur bir savaştasın ve önüne takım arkın geçiyor mermi içinden geçiyor çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?