Takım Arkadaşını Patlatma Cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçen gün, bir arkadaşla Squad atıyoruz. Veletin biri geldi(bir de takım arkadaşı olacak) elimizdeki silahları almak için bomba çekip patlatmak istedi. Hemen erken davranıp ben patlattım onu. Sonrada ölmesini bekledim.Bildiğiniz gibi Pubg' bu tarz eylemlerde önceleri LİYAKAT puanını düşüyordu. Sonra İTEMLERİ KORUMA özelliği geldi. Yani takımın seni patlatırsa, itemlerini almalarını önleyebiliyorsun. Buraya kadar tamam, zaten ben, bizi patlatıyor diye patlattığım için adamın iteminde gözüm yoktu. Lakin aradan kısa bir süre geçtikten sonra oyun içinde iken bir uyarı geldi ve karakter dondu. Hiçbir şekilde hareket etmiyor. Yukarıda "takım arkadaşınızı kasıtlı olarak öldürdüğünüzden dolayı yetkileriniz sınırlandı" diyor. Bu yeni özellik sanırım? Buna ilk defa şahit oldum, ne yaptıysam yapayım karakteri artık kontrol edemedim. Sistem kontrolü otomatik olarak kesti. Mecburen öldük, sonra ki maç tekrar oyuna devam ettik. Sizde bu durumu yaşadınız mı?Bence çok güzel bir uygulama olmuş, en azından takım arkadaşını öldürürsen seninde oyunun biter, ona göre hareket edersin. Lakin bütün bu (liyakat düşürme,sandık kilitleme, karakter kilitleme) mevzusuna neden giriliyor ki, takım arkadaşını öldürmeyi tamamen kaldırsalarda olayı kökten çözseler olmuyor mu?

Son düzenleme:
Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
haketmişsin bunda bi sıkıntı yok takım arkadaşına vurmaman gerekiyor kaldırılmamasının sebebide zorluk seviyesi

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
haketmişsin bunda bi sıkıntı yok takım arkadaşına vurmaman gerekiyor kaldırılmamasının sebebide zorluk seviyesi
Nasıl yani?Adam gelip bizi patlatacaktı, bir iki tane bomba salladı zaten. Patlatamayınca ve canı gidince ben patlattım. Mevzu o değil zaten. Yeni gelen güncelleme ile artık takım arkadaşınızı her ne sebepten patlatırsanız patlatın, hemen orada şikayet edince sizin o maçtaki oyununuz duruyor. Böyle bir uygulamaya gidilmiş, onun haberini vereyim dedim.

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Nasıl yani?Adam gelip bizi patlatacaktı, bir iki tane bomba salladı zaten. Patlatamayınca ve canı gidince ben patlattım. Mevzu o değil zaten. Yeni gelen güncelleme ile artık takım arkadaşınızı her ne sebepten patlatırsanız patlatın, hemen orada şikayet edince sizin o maçtaki oyununuz duruyor. Böyle bir uygulamaya gidilmiş, onun haberini vereyim dedim.
seni patlatıcak olanı reportlasan o senin aldığın cezayı alıcaktın bu kadar basit bi olay anlamak zor değil bunun da haberini ben veriyim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
O seni patlatmaya çalışırken senin onu patlaman senin açından geçerli bu sebeb olabilir ama bu pubg için geçerli bu savunma değildir bir çok rapor botlar tarafından kontrol edilip cezai işlem uygulanıyor

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
if you kill your team mate in the game with bomb you cant move anywhere.you freeze after he/she report you. i think this feature add new update.
Post automatically merged:

Geazart
Enesdmr72

Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz/anlamıyorsunuz. Mevzu benim ceza almam değil. Mevzu yeni ceza sisteminin gelmiş olması. Mevzu bu cezayla başka tanışanlar var mı, duyguları nelerdir?;)

123
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bence gayet haklı olarak bunu yapmışlar fakat gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş :) artık veletlerden kurtulmuş oluruz :D
Ben Bununla hiç karşılaşmadım, çünkü takım arkadaşımı öldürmedim,beni öldürenler oldu onlarda olmuştu bu uygulama, hareket edemiyorlardı,fakat öyle bir yazı göremedik

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
if you kill your team mate in the game with bomb you cant move anywhere.you freeze after he/she report you. i think this feature add new update.

Geazart
Enesdmr72

Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz/anlamıyorsunuz. Mevzu benim ceza almam değil. Mevzu yeni ceza sisteminin gelmiş olması. Mevzu bu cezayla başka tanışanlar var mı, duyguları nelerdir?;)
gelen sistem mantıklı bir sistem olmuş.. ben kendini haklı görmeni anlayamadım zaten neyse iyi forumlar....

Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bilgilendirme için saol gelne sistem aşırı iyi olmuş en azından kasıtlı öldürmelerin önüne geçer

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence gayet haklı olarak bunu yapmışlar fakat gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş :) artık veletlerden kurtulmuş oluruz :D
Ben Bununla hiç karşılaşmadım, çünkü takım arkadaşımı öldürmedim,beni öldürenler oldu onlarda olmuştu bu uygulama, hareket edemiyorlardı,fakat öyle bir yazı göremedik
Bencede çok güzel olmuş.Ben çok rastlıyorum bu tiplere, özellikle çocuklarda.Kız erkek farkketmiyor.Adam bu evdeki lootu ben alacaktım sen niye aldın diye hemen bomba atıyor, patlatmaya kalkıyor. :D
O yazı ister haklı ol ister haksız karşındaki kişiyi patlatırsan ve şikayet ederlerse senin karakter donuyor ve senin ekranında böyle bir yazı geliyor.

gelen sistem mantıklı bir sistem olmuş.. ben kendini haklı görmeni anlayamadım zaten neyse iyi forumlar....
Haklıyım ya da değilim diye bir iddia ile bu konuyu açmadım zaten dostum ama yine beni patlatıp, oyundan çıkartacaklarsa önce patlatma şansım olursa patlatırım. İki türlüde zaten oyunum bitiyor. Konun bu maddesine takılıyorsan fikrim böyle. Onun dışında hiçbir kimseyi, ne tartıştık diye ne lootunu almak için patlatmadım veya patlatmam. Düşerse kaldırmam o kadar zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dediğin gibi bunun yerine direk takım arkadaşı öldürmeyi kaldırsalar daha iyi olur.yok onu replicem ceza alcak felan hem senin oyunun ziyan oluyor hem zamandan kaybediyorsun

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
takım arkadaşını vurmayı kaldırmak cok sacma olur bir savaştasın ve önüne takım arkın geçiyor mermi içinden geçiyor çok saçma

Your Friendly Neighbor
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
some of the players are just a bit noob i guess.. try ignore them have your own squad

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hak etmişsin knk boş yere vermemişler cezayı

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Senin gibi biri banda itemlerimi almak için bomba atıp öldürdü şikayet ettim cezalandırıldı diye mesaj geldi bence çok güğzel olmuş bidaha yapmazsın sende uyarı herzaman iyidir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
replaydan büyük ihtimal izleyip öyle ban atıyorlar aynısı beni patlatanın başına gelmşti full lootla adam arabada bomba pimini çekip patlattı adam ceza aldı

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
mantıklı bi sistem ceza almasa her oyuna giren trol olarak takım arkadaşını vurur

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
takım arkadaşını vurmayı kaldırmak cok sacma olur bir savaştasın ve önüne takım arkın geçiyor mermi içinden geçiyor çok saçma
Zaten mobilede takım arkadaşını vyrma diye bir mevzu yok. Sadece bomba ile patlatma var. Onuda veletler senin lootun6 almak için yapıyorlardı. Artık daha yapamazlar,diğer türlü onunda o maç işi bitiyor. :) halen konuyu yanlış okuyanlar var arkadaş. :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
niye takım arkadaşını patlatıyorsun haketmişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...