Çelebi
Süper Üye
Geçen gün, bir arkadaşla Squad atıyoruz. Veletin biri geldi(bir de takım arkadaşı olacak) elimizdeki silahları almak için bomba çekip patlatmak istedi. Hemen erken davranıp ben patlattım onu. Sonrada ölmesini bekledim.Bildiğiniz gibi Pubg' bu tarz eylemlerde önceleri LİYAKAT puanını düşüyordu. Sonra İTEMLERİ KORUMA özelliği geldi. Yani takımın seni patlatırsa, itemlerini almalarını önleyebiliyorsun. Buraya kadar tamam, zaten ben, bizi patlatıyor diye patlattığım için adamın iteminde gözüm yoktu. Lakin aradan kısa bir süre geçtikten sonra oyun içinde iken bir uyarı geldi ve karakter dondu. Hiçbir şekilde hareket etmiyor. Yukarıda "takım arkadaşınızı kasıtlı olarak öldürdüğünüzden dolayı yetkileriniz sınırlandı" diyor. Bu yeni özellik sanırım? Buna ilk defa şahit oldum, ne yaptıysam yapayım karakteri artık kontrol edemedim. Sistem kontrolü otomatik olarak kesti. Mecburen öldük, sonra ki maç tekrar oyuna devam ettik. Sizde bu durumu yaşadınız mı?Bence çok güzel bir uygulama olmuş, en azından takım arkadaşını öldürürsen seninde oyunun biter, ona göre hareket edersin. Lakin bütün bu (liyakat düşürme,sandık kilitleme, karakter kilitleme) mevzusuna neden giriliyor ki, takım arkadaşını öldürmeyi tamamen kaldırsalarda olayı kökten çözseler olmuyor mu?
Son düzenleme: