Solo, evet yanlış yazılmış bir kelime. Aslı Squad olmalıydı, o kelimede hata var. Lakin konun içeriğinde zaten takımlı bir maç olduğu belli. Konuda, yaşanılan sorun ve verilen tepki var. Bu tepkinin karşılığında beklenilen durumlara değinilmiş. Ayrıca, altı çizilerek yeni eklenen bir özellikten bahsedilmiş. Konuda yaşanılan durumun hoş olmadığı, lakin getirilen düzenlemelerle bu durumların yaşanma olasılığının giderek azaltıldığından bahsedilmiş. Kısaca yazar gayet iyi bir şekilde, olayı, bakış açısını,yeni durumu dile getirerek paylaşım yapmış.Sosyal bir kanalda bunu yazarak insanların bu gelişmeden haberi olup olmadığını, nasıl karşıladıklarını görmek istemiş. Gördüğü şey, insanların ya tembellikten yazıyı okumayıp direk yoruma geçmesi ve farklı amaç gütmeleri olmuş.Öncelikle olayı anladım ancak Türkçe'yi kullanma şeklini ve olayları anlatma şeklini geliştirmelisin. Arkadaşımla solo atıyordum diyorsun takım arkadaşımı patlattım diyorsunNeyse konuya dönelim; arkadaşını patlatmanın zaten yaptırımı vardı. Ancak yazdığın yeni uyarıyla alakalı hiçbirşey bilmiyorum çünkü daha önce hiç takım arkadaşımı öldürmedim. Sana veya diğerlerine de tavsiyem oyunu oynarken karşıdakilerin de insan olduğunu unutmadan oynayın. Amaç eğlenmek ve bunun için diğer insanlarla zihinsel ve yeteneklere bağlı olarak bir mücadeleye girişiyoruz. Bu diğer insanlara saygısızlık yapma, birçoğunun yaptığı gibi hakaret etme veya başkasının eğlencesini mahvetme hakkını kimseye vermez.
Tebrik ederim, 256. cevabın olmuş. Adım adım 300e gidiyorsun.Solo, evet yanlış yazılmış bir kelime. Aslı Squad olmalıydı, o kelimede hata var. Lakin konun içeriğinde zaten takımlı bir maç olduğu belli. Konuda, yaşanılan sorun ve verilen tepki var. Bu tepkinin karşılığında beklenilen durumlara değinilmiş. Ayrıca, altı çizilerek yeni eklenen bir özellikten bahsedilmiş. Konuda yaşanılan durumun hoş olmadığı, lakin getirilen düzenlemelerle bu durumların yaşanma olasılığının giderek azaltıldığından bahsedilmiş. Kısaca yazar gayet iyi bir şekilde, olayı, bakış açısını,yeni durumu dile getirerek paylaşım yapmış.Sosyal bir kanalda bunu yazarak insanların bu gelişmeden haberi olup olmadığını, nasıl karşıladıklarını görmek istemiş. Gördüğü şey, insanların ya tembellikten yazıyı okumayıp direk yoruma geçmesi ve farklı amaç gütmeleri olmuş.![]()
Neden üstüne alındın anlamadım, oysa ki paragraf ve anlatım bilgisi işliyorduk. Ee tabi yarısı olan gocunur. Ne demişler :"Fikrin ne ise zikrin odur. "Sana iyi post kasmalar, görüyorum ki ihtiyacın var. Mesai'ye erken başlamışsın.Tebrik ederim, 256. cevabın olmuş. Adım adım 300e gidiyorsun.![]()
İlk mesajımın üçüncü cümlesinden itibaren alıntılayım:Neden üstüne alındın anlamadım, oysa ki paragraf ve anlatım bilgisi işliyorduk. Ee tabi yarısı olan gocunur. Ne demişler :"Fikrin ne ise zikrin odur. "Sana iyi post kasmalar, görüyorum ki ihtiyacın var. Mesai'ye erken başlamışsın.Neyse konunun amacı dışına çıkmaması için güle güle. Sonra post kasıyor diye algılayanlar çıkıyor, çokta ihtiyacım varmış gibi. Ha belirtmem gerekir mi bilemiyorum ama ben vn'ciyim, böyle şeylere ihtiyacım yok. Forumu ağırlıklı olarak bilgi için kullanıyorum. Kal sağlıcakla.
İlk mesajımın üçüncü cümlesinden itibaren alıntılayım:
"Ancak yazdığın yeni uyarıyla alakalı hiçbir şey bilmiyorum çünkü daha önce hiç takım arkadaşımı öldürmedim. Sana veya diğerlerine de tavsiyem oyunu oynarken karşıdakilerin de insan olduğunu unutmadan oynayın. Amaç eğlenmek ve bunun için diğer insanlarla zihinsel ve yeteneklere bağlı olarak bir mücadeleye girişiyoruz. Bu diğer insanlara saygısızlık yapma, birçoğunun yaptığı gibi hakaret etme veya başkasının eğlencesini mahvetme hakkını kimseye vermez. " Türkçe ve paragraf bilginle buradan ne anladığını merak ettim doğrusu. Aynı durum burada diğer insanlara yorum yaparken de geçerli. Yani karşımızdakiler insan. Yazı karakterlerinden ibaret değiller.
Türkçe kullanımına gelecek olursak eğer; Türkçe'de "mesai" kelimesi özel bir kelime değildir tırnak işaretiyle ekleri ayrılmaz."Yarısı" olan değil "yarası" olan gocunur olmalı, "Post" değil "ileti".
Olayı kişiselleştirmenize gerek yok. Size de saygı duyuyorum. Sonuçta 257. cevabınız olmuş.![]()
Adım adım 300'e gidiyorsun.Tebrik ederim, 256. cevabın olmuş. Adım adım 300e gidiyorsun.![]()
Bencede öyle yapılmalıydı ya da komple takım ateşini açacaksın.sistem güzelde kökten kaldrsalar daha iyiydi
Eyvallah, darısı başına.haketmişsin