Takım Arkadaşını Patlatma Cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kusura bakma oyun kuralları bu haketmişşin.

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
öyle bir şey varsa gerçekten iyimiş ama sende onu patlatmasaydın o seni ptlatsaydı en azından report ederdin belki banlanırdı

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
if it was really good you would at least report it if you made a sign

Herkes öldürür sevdiğini
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yani haketmişsin gibi onun seni patlatması daha iyi olurdu o ban yerdi

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Öncelikle olayı anladım ancak Türkçe'yi kullanma şeklini ve olayları anlatma şeklini geliştirmelisin. Arkadaşımla solo atıyordum diyorsun takım arkadaşımı patlattım diyorsun :) Neyse konuya dönelim; arkadaşını patlatmanın zaten yaptırımı vardı. Ancak yazdığın yeni uyarıyla alakalı hiçbir şey bilmiyorum çünkü daha önce hiç takım arkadaşımı öldürmedim. Sana veya diğerlerine de tavsiyem oyunu oynarken karşıdakilerin de insan olduğunu unutmadan oynayın. Amaç eğlenmek ve bunun için diğer insanlarla zihinsel ve yeteneklere bağlı olarak bir mücadeleye girişiyoruz. Bu diğer insanlara saygısızlık yapma, birçoğunun yaptığı gibi hakaret etme veya başkasının eğlencesini mahvetme hakkını kimseye vermez.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
geçen bende kızın birini patlattım naz yaptı onu lootlarken bi baktım oyun dondu :D mecbur aç kapa yapıp yeni oyuna girdim

Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Liyakat şeysi ekşi puan almiyomu

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Aga Kurallar der geçerim kimin haklı olduğuna bakmazlar

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sen prophet degilsin ki dunyayi kurtarasin tek basina , olmeyi hakettin ki alcatraz gibi biride aynisini senin icin yapardi. Barış ve savaş

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle olayı anladım ancak Türkçe'yi kullanma şeklini ve olayları anlatma şeklini geliştirmelisin. Arkadaşımla solo atıyordum diyorsun takım arkadaşımı patlattım diyorsun :) Neyse konuya dönelim; arkadaşını patlatmanın zaten yaptırımı vardı. Ancak yazdığın yeni uyarıyla alakalı hiçbirşey bilmiyorum çünkü daha önce hiç takım arkadaşımı öldürmedim. Sana veya diğerlerine de tavsiyem oyunu oynarken karşıdakilerin de insan olduğunu unutmadan oynayın. Amaç eğlenmek ve bunun için diğer insanlarla zihinsel ve yeteneklere bağlı olarak bir mücadeleye girişiyoruz. Bu diğer insanlara saygısızlık yapma, birçoğunun yaptığı gibi hakaret etme veya başkasının eğlencesini mahvetme hakkını kimseye vermez.
Solo, evet yanlış yazılmış bir kelime. Aslı Squad olmalıydı, o kelimede hata var. Lakin konun içeriğinde zaten takımlı bir maç olduğu belli. Konuda, yaşanılan sorun ve verilen tepki var. Bu tepkinin karşılığında beklenilen durumlara değinilmiş. Ayrıca, altı çizilerek yeni eklenen bir özellikten bahsedilmiş. Konuda yaşanılan durumun hoş olmadığı, lakin getirilen düzenlemelerle bu durumların yaşanma olasılığının giderek azaltıldığından bahsedilmiş. Kısaca yazar gayet iyi bir şekilde, olayı, bakış açısını,yeni durumu dile getirerek paylaşım yapmış.Sosyal bir kanalda bunu yazarak insanların bu gelişmeden haberi olup olmadığını, nasıl karşıladıklarını görmek istemiş. Gördüğü şey, insanların ya tembellikten yazıyı okumayıp direk yoruma geçmesi ve farklı amaç gütmeleri olmuş.;)

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Solo, evet yanlış yazılmış bir kelime. Aslı Squad olmalıydı, o kelimede hata var. Lakin konun içeriğinde zaten takımlı bir maç olduğu belli. Konuda, yaşanılan sorun ve verilen tepki var. Bu tepkinin karşılığında beklenilen durumlara değinilmiş. Ayrıca, altı çizilerek yeni eklenen bir özellikten bahsedilmiş. Konuda yaşanılan durumun hoş olmadığı, lakin getirilen düzenlemelerle bu durumların yaşanma olasılığının giderek azaltıldığından bahsedilmiş. Kısaca yazar gayet iyi bir şekilde, olayı, bakış açısını,yeni durumu dile getirerek paylaşım yapmış.Sosyal bir kanalda bunu yazarak insanların bu gelişmeden haberi olup olmadığını, nasıl karşıladıklarını görmek istemiş. Gördüğü şey, insanların ya tembellikten yazıyı okumayıp direk yoruma geçmesi ve farklı amaç gütmeleri olmuş.;)
Tebrik ederim, 256. cevabın olmuş. Adım adım 300e gidiyorsun. ;)

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Neden üstüne alındın anlamadım, oysa ki paragraf ve anlatım bilgisi işliyorduk. Ee tabi yarısı olan gocunur. Ne demişler :"Fikrin ne ise zikrin odur. "Sana iyi post kasmalar, görüyorum ki ihtiyacın var. Mesai'ye erken başlamışsın. :) Neyse konunun amacı dışına çıkmaması için güle güle. Sonra post kasıyor diye algılayanlar çıkıyor, çokta ihtiyacım varmış gibi. Ha belirtmem gerekir mi bilemiyorum ama ben vn'ciyim, böyle şeylere ihtiyacım yok. Forumu ağırlıklı olarak bilgi için kullanıyorum. Kal sağlıcakla.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Neden üstüne alındın anlamadım, oysa ki paragraf ve anlatım bilgisi işliyorduk. Ee tabi yarısı olan gocunur. Ne demişler :"Fikrin ne ise zikrin odur. "Sana iyi post kasmalar, görüyorum ki ihtiyacın var. Mesai'ye erken başlamışsın. :) Neyse konunun amacı dışına çıkmaması için güle güle. Sonra post kasıyor diye algılayanlar çıkıyor, çokta ihtiyacım varmış gibi. Ha belirtmem gerekir mi bilemiyorum ama ben vn'ciyim, böyle şeylere ihtiyacım yok. Forumu ağırlıklı olarak bilgi için kullanıyorum. Kal sağlıcakla.
İlk mesajımın üçüncü cümlesinden itibaren alıntılayım:
"Ancak yazdığın yeni uyarıyla alakalı hiçbir şey bilmiyorum çünkü daha önce hiç takım arkadaşımı öldürmedim. Sana veya diğerlerine de tavsiyem oyunu oynarken karşıdakilerin de insan olduğunu unutmadan oynayın. Amaç eğlenmek ve bunun için diğer insanlarla zihinsel ve yeteneklere bağlı olarak bir mücadeleye girişiyoruz. Bu diğer insanlara saygısızlık yapma, birçoğunun yaptığı gibi hakaret etme veya başkasının eğlencesini mahvetme hakkını kimseye vermez. " Türkçe ve paragraf bilginle buradan ne anladığını merak ettim doğrusu. Aynı durum burada diğer insanlara yorum yaparken de geçerli. Yani karşımızdakiler insan. Yazı karakterlerinden ibaret değiller.

Türkçe kullanımına gelecek olursak eğer; Türkçe'de "mesai" kelimesi özel bir kelime değildir tırnak işaretiyle ekleri ayrılmaz."Yarısı" olan değil "yarası" olan gocunur olmalı, "Post" değil "ileti".

Olayı kişiselleştirmenize gerek yok. Size de saygı duyuyorum. Sonuçta 257. cevabınız olmuş. :)

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İlk mesajımın üçüncü cümlesinden itibaren alıntılayım:
"Ancak yazdığın yeni uyarıyla alakalı hiçbir şey bilmiyorum çünkü daha önce hiç takım arkadaşımı öldürmedim. Sana veya diğerlerine de tavsiyem oyunu oynarken karşıdakilerin de insan olduğunu unutmadan oynayın. Amaç eğlenmek ve bunun için diğer insanlarla zihinsel ve yeteneklere bağlı olarak bir mücadeleye girişiyoruz. Bu diğer insanlara saygısızlık yapma, birçoğunun yaptığı gibi hakaret etme veya başkasının eğlencesini mahvetme hakkını kimseye vermez. " Türkçe ve paragraf bilginle buradan ne anladığını merak ettim doğrusu. Aynı durum burada diğer insanlara yorum yaparken de geçerli. Yani karşımızdakiler insan. Yazı karakterlerinden ibaret değiller.

Türkçe kullanımına gelecek olursak eğer; Türkçe'de "mesai" kelimesi özel bir kelime değildir tırnak işaretiyle ekleri ayrılmaz."Yarısı" olan değil "yarası" olan gocunur olmalı, "Post" değil "ileti".

Olayı kişiselleştirmenize gerek yok. Size de saygı duyuyorum. Sonuçta 257. cevabınız olmuş. :)

Öncelikle sana bu konudaki son mesajım, seninle tartışma çıkartarak ekmeğine yağ çalmayacağım, üzgünüm. :) 45.mesajına ulaşmışsın, bunun gibi polemiklerle amacına kısa sürede ulaşırsın bak, iyi taktikmiş. Git postunu farklı yerlerde kas. Burada Türkçe sınavı vermiyoruz. Konuma geliyorsun, anlatış tarzımı eleştiriyorsun. Oysa ki senin anlayış tarzının eksikliği bu. Alttan alıyorum, açıklama yapıyorum beni ileti kasmakla suçluyorsun. Bak bakalım, ilgili düzenleme geldikten sonra kim ileti peşine düşmüş. Benden sana tavsiye, daha çok kitap okumalısın. Bu forumlarda post kasmakla olacak iş değil. Hele ki iletilerini düzeltip sonra başkasına sataşmakla hiç olacak şey değil. Tipik Technopat kafası görüyorum sende. :)

...hiçbirşey bilmiyorum... derken kendini çok güzel ifade etmiştin. Sana "şey" kelimesinin ayrı yazılması gerektiğini bildirirdim ama senin gibi küçük oynayan birisi değilim. ;)

Adım adım 300'e gidiyorsun. ;)
Her kelimeyi imla kurallarından geçirecek kadar senin gibi zamanım yok maalesef.

Post kasmak tabiri, İnternet aleminde kullanılan sık bir ifadedir. İstediğim tabiri istediğim şekilde kullanırım, sana soracak değilim.

Olayı kişiselleştiren de sendin, sana post kasıyorsun denilmedi. Konuya şöyle bir bak, alakasızca cevap yazanlar, başlığa bakarak direk mesaja gidenler ... Bizi patlatmaya çalışıp itemlerimizi almaya çalışan kişiyi kendi silahıyla vurdum, diyorum. İyi olmuş ceza aldığın, adamı niye patlatıyorsun, diyorlar. Bunların çoğu konuyu okumamıştır bile. Dersen ki neden direk mevzuya girmedin, ben editör değilim, üyeyim. Bir yeniliği, bir anımla beraber anlatmayı tercih ettim. Neyse önemli de değil, uzatıp konuyu kirletmenin anlamı yok.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bak stalker8 isimli kullanıcı arkadaşım; öncelikle ben seni hedef alarak bir ileti yazmadım, sen beni hedef alarak cevap yazdın. Ben ilk iletimde konuyu açan arkadaşa yönelik ifadeler kullandım hep. Sonrasında ise sen ileti sayını artırmak amacıyla olayı kişiselleştirerek Türkçe Dil Bilgisi tartışması yaptın, dersini almamışsın ki yazımda hata arayıp sonrasında haklı çıkma gayretine düşmüşsün. Hatalar düzeltilir. Adı üstünde hatadır. Sen de hatalarını düzelt. Ancak yanlış yapmak başka bir şeydir. Hata bir insanın doğrusunu bildiği bir işi icra ederken farkında olmadan bir sapma yaşaması demektir. Yanlış ise o işi icra ederken bilgisinin doğru olmaktan uzak olmasına rağmen o işi icra etmesi ve sonuçta ortaya çıkan işin de yanlışlarla dolu olmasıdır. Senin yanlışlarla dolu yazına cevap yazdım diye "hatamı" arıyorsan bulursun. Bulamazsan söyle ben senin için bir kesme işareti eksik koyarım, bir virgül fazla koyarım önemli değil.

Okuma, anlama ve anlatma sorunların beni ilgilendirmez. Türkçe Dil Bilgisini hatalı kullanmak başka yazı yazarken hata yapmak başka birşey. İnsan klavyede yakın olan tuşa basıp yazım hatası yapabilir ya da bir harf, bir işaret eksik ya da fazla koyabilir. Ancak genel kullanımda hata yoksa o insani hatadır. Ayrıca cevap verirken beni başka bir internet sayfasının üyelerine benzeterek de kendini haklı çıkaramazsın. Tanımadığın bir insanı kendi kafandaki bir yere konumlandırma zorunluluğu yaşayacak kadar olumsuz bir ön yargıya sahip olmanı da garipsemedim aslında. Yazdığın yazılardan anlaşıldığı gibi çok net eğitim sorunların var. O yüzden birkaç bilgiyi paylaşayım yazımın sonlarına yaklaşırken.

Tartışmak: Karşılıklı olarak tartmak anlamındadır ve çoğunlukla karşılıklı olarak fikirleri veya bilgileri tartmak anlamına gelir. Ancak siz tartışmadan uzak çatışmacı bir yapıdasınız. Haklı olmak yerine haklı çıkmayı kendinize düstur edinmişsiniz.

Bu arada ileti sayınız 259 olmuş hayırlı olsun. Benimle tartışma başlatarak adım adım hedefinize ilerliyorsunuz. Lâkin size kötü bir haberim var: Artık zamanımı sizin gibi kendi dilini güzel kullanmayı başka bir forumun kuralı sanan biriyle harcamayacağım. Forum yöneticilerinden de ricam size yazdığım tüm cevapları ileti sayımdan düşsünler veya silinsin. Amacım sizin gibi ileti kasmak değil. Artık kendi başınasınız. Gidiniz başkalarıyla çatışınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...