Üye
dogrudur bende 1 kere patladim adamin birini ve karakterim dondu oyunun sonuna kadar bu ilk defa oldu o gun bugun olmadi daha hic
Aynen, Katılıyorum.Bencede öyle yapılmalıydı ya da komple takım ateşini açacaksın.
Eyvallah, darısı başına.
kimseyi patlatmadım, beni öldürmek isteyen takım arkadaşlarına da izin veriyorum sonrada şikayet ediyorumif you kill your team mate in the game with bomb you cant move anywhere.you freeze after he/she report you. i think this feature add new update.
Post automatically merged:
Geazart
Enesdmr72
Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz/anlamıyorsunuz. Mevzu benim ceza almam değil. Mevzu yeni ceza sisteminin gelmiş olması. Mevzu bu cezayla başka tanışanlar var mı, duyguları nelerdir?![]()
Aynen hocam, eğer ki takımın geri kalanı onu destekliyorsa (bazıları 2-3 kişi arkadaş olarak girip seni tek görünce dışlıyorlar) bırak öldürsün seni. Hatta sen böyle bir durumda biraz daha üzerine git ki, kışkırt ki patlatsın seni. Sonra tek bir şikayet ile, kazık yutmuş gibi dikilip kalıyorlar, hareket edemiyorlar o maçta.kimseyi patlatmadım, beni öldürmek isteyen takım arkadaşlarına da izin veriyorum sonrada şikayet ediyorum![]()