Takım Arkadaşını Patlatma Cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dogrudur bende 1 kere patladim adamin birini ve karakterim dondu oyunun sonuna kadar bu ilk defa oldu o gun bugun olmadi daha hic

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sana yapıyorlarsa 1 oyundan sıkıntı yaşamazsın bırak patlatsın reportla geç olan ona olsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yerde 8x bulduğum için benim peşime veren 3 Arap vardı en sonunda son 20 kişi kalınca peşimden takip ettirip adamlara öldürmüştüm takımımı değmedi ama kovalamalarinin sayesinde ilk 10a girmek güzel bir his :)

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aslında pubh litede haftalık aylık ban yıyosun sıkayete gore

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
if you kill your team mate in the game with bomb you cant move anywhere.you freeze after he/she report you. i think this feature add new update.
Post automatically merged:

Geazart
Enesdmr72

Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz/anlamıyorsunuz. Mevzu benim ceza almam değil. Mevzu yeni ceza sisteminin gelmiş olması. Mevzu bu cezayla başka tanışanlar var mı, duyguları nelerdir?;)
kimseyi patlatmadım, beni öldürmek isteyen takım arkadaşlarına da izin veriyorum sonrada şikayet ediyorum :D

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kimseyi patlatmadım, beni öldürmek isteyen takım arkadaşlarına da izin veriyorum sonrada şikayet ediyorum :D
Aynen hocam, eğer ki takımın geri kalanı onu destekliyorsa (bazıları 2-3 kişi arkadaş olarak girip seni tek görünce dışlıyorlar) bırak öldürsün seni. Hatta sen böyle bir durumda biraz daha üzerine git ki, kışkırt ki patlatsın seni. Sonra tek bir şikayet ile, kazık yutmuş gibi dikilip kalıyorlar, hareket edemiyorlar o maçta. :D Oyun, malüm çoluk çocuk dolu.Bu çocukların bazıları da aile terbiyesi malesef almamış oluyor; bencillik, kazanma hırsı, mal hırs-ı da cabası.Bazen böyle mecbur ediyorlar işte. :)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beni bi buçuk ay önce başıma geldi takım arkadaşım beni patlattı hemen hemen aynı sebeple şikaayet ettim b,iey çıktı onayladım dondu kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...