valla hocam bütün kanalları takip ediyorum hoşuma da gidiyor bu aralar köy videoları izliyorum eren açıl izliyorum sarıyo muhabbetleriEvet arkadaşlar ben başlıyorum, kategorilere ayırarak sevdiğimiz YouTube kanallarını birbirimizle paylaşalım.
LoL: elayja, apophis, ogün demirci, trol time TV, scoutexef, titanlar, lynx çerez, mösyo Efe (Efe karlıova) vardı ama atmıyor artık video.
köy hayatı ve hayvancılık: orhun topkaya, cengiz çaylı, ilkay tınastepe, ilayda altıntaş, Fatih kaya.
kamp karavan: oralar nereler, 365 gün doğadayız, atik ailesi, barış okan beloavacıklı(fitness hocası ama kamp videoları ıcın ızlıyorum), cumartesi dağcıları, Gökhan yıkılkan, hello people, Mustafa beyaz, Mustafa karaslan, yolcuların dikkatine, çağdaş özsarı(%85 denizde geçiyor videoları), izci Team okan torun, travel comic.
tır: nizamettin akbaş, yasin uzun, orhan tekin, Hüseyin mutlu, volkan umut(vinç videoları ayrı kategori açmayayım)
Sizde sevdiğiniz kanalları paylaşın da yeni kanallar keşfedelim.
onlar youtube reeslarında çok dolu oluyor genelde 40 yaş üstü izlediği içinŞimdi baktımda benim full sokak röportajı yapan kanallarla dolu olmuş yt İlave tv, Sade vatandaş gibi![]()
ogün demirci lol üstüne montajlı videolar çekiyorEvet arkadaşlar ben başlıyorum, kategorilere ayırarak sevdiğimiz YouTube kanallarını birbirimizle paylaşalım.
LoL: elayja, apophis, ogün demirci, trol time TV, scoutexef, titanlar, lynx çerez, mösyo Efe (Efe karlıova) vardı ama atmıyor artık video.
köy hayatı ve hayvancılık: orhun topkaya, cengiz çaylı, ilkay tınastepe, ilayda altıntaş, Fatih kaya.
kamp karavan: oralar nereler, 365 gün doğadayız, atik ailesi, barış okan beloavacıklı(fitness hocası ama kamp videoları ıcın ızlıyorum), cumartesi dağcıları, Gökhan yıkılkan, hello people, Mustafa beyaz, Mustafa karaslan, yolcuların dikkatine, çağdaş özsarı(%85 denizde geçiyor videoları), izci Team okan torun, travel comic.
tır: nizamettin akbaş, yasin uzun, orhan tekin, Hüseyin mutlu, volkan umut(vinç videoları ayrı kategori açmayayım)
Sizde sevdiğiniz kanalları paylaşın da yeni kanallar keşfedelim.