Tamamen kendime odaklanmak istiyorum, başaramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam emin ol sonunda illa birilerini buluyorsun iyi veya kötü de dolsa

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Senin arkadaşlarına verdiğin değeri iyi niyeti falan karşılığını alamıyorsan sorun çıkar bir bahaneyle arkadaşlığını bitir ozaman sonra senin merakın olan şeyler varsa onlara yönel geçmişe takılma önüne bak

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İnsanları fazla umursamamaya çalış dostum her zaman kendi çizginde devam et

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tanıştığın insanlara dikkat et, her anında yanında olacaklardan bahsetmiyorum.Her durumunda seni anlayacak fikir verecek doğru yalanı olmayan insanlar seçmeye çalış.
Zaten sonrasında kendine odaklanmak istemesen bile kendine odaklanıyorsun kendimden biliyorum.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum hayata 1 kere geliyorsun senin ailenden başka kimseye ihtiyacın yok şu hayatta şunu öğren kimseye muhtaç olma onlar seni umursamıyosa sende umursama kendi arkadaş ortamını yarat anlatabiliyommu kankii öyle boş işlere üzülmicen <3

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
daha gencsin hocam kendini sev insanlari umursama seni umursayana deger ver

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Öncelikle bana en büyük zararı veren şeyden bahsedeyim. 20'li yaşlarımın ortasındayım, çok fazla kızla tanıştım, görüştüm. fakat hiçbir kızla uymuyoruz çoğu sosyal medya takıntısı içinde veya sadece güzelliğine önem veren tipler kimse kendini geliştirme çabasında değil kendimi kötü hissediyorum düzgün bir insan ile vakit geçiremediğim, mutlu olamadığım için. bu yüzden tamamen kendimi insanlara karşı (ilişki olarak) kapatmak, konu açmamak istiyorum, tamamen bu konuyu hayatımdan çıkarmak istiyorum fakat başaramıyorum sonuçta karşı cins ve kendine çekiyor.

İkincisi ise sahte arkadaşlıklar, çoğu arkadaşıma verdiğim önemi onlardan alamıyorum beraber vakit geçirmek istediğim ''kardeşlerim'' dediğim insanlar gerçekten beni umursamıyor. Kısaca bahsediyorum işte, bunları hayatımdan çıkartıp kendimi geliştirmek istiyorum fakat başaramıyorum yardım edin.
asla vazgeçmemelısın değer verırsın kaybedersın ama ılla kı bır gun kazanırsın

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
böyle şeyleri kafana takma knk

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Çok Kafana Takma, kendi bildiğin yolla devam et

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle bana en büyük zararı veren şeyden bahsedeyim. 20'li yaşlarımın ortasındayım, çok fazla kızla tanıştım, görüştüm. fakat hiçbir kızla uymuyoruz çoğu sosyal medya takıntısı içinde veya sadece güzelliğine önem veren tipler kimse kendini geliştirme çabasında değil kendimi kötü hissediyorum düzgün bir insan ile vakit geçiremediğim, mutlu olamadığım için. bu yüzden tamamen kendimi insanlara karşı (ilişki olarak) kapatmak, konu açmamak istiyorum, tamamen bu konuyu hayatımdan çıkarmak istiyorum fakat başaramıyorum sonuçta karşı cins ve kendine çekiyor.

İkincisi ise sahte arkadaşlıklar, çoğu arkadaşıma verdiğim önemi onlardan alamıyorum beraber vakit geçirmek istediğim ''kardeşlerim'' dediğim insanlar gerçekten beni umursamıyor. Kısaca bahsediyorum işte, bunları hayatımdan çıkartıp kendimi geliştirmek istiyorum fakat başaramıyorum yardım edin.
seni umursamayanı sende umursama kafanı yorma gereksiz insanlar için.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Farklı arkadaşlıklar oluştur inan ki çok tatlı güzel kalpi insanlar var umudunu yitirme dostum

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Arkadaş seçerken hepsini aynı yetenekleri olanlardan değil farklı özelliği olan kişileri secerseniz bakış açınız değişebilir. Mesela sadece futbolla ilgilenen değil de spora da giden kafeye de giden bu şekilde farklı tipte kişilerle arkadaş olmaya çalışın.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam merhamet ve kararsızlık bitiriyor insanı. Bu ikisini yapmayın gerisi iplik söküğü gibi geliyor zaten. Sadece kafanızda bu iki olayı geçirin her olay için iki soruyu sorun kendinize. Merhamet ettiğim için mi böyle oldu yoksa kararımda net değil miydim? Sorulara cevap verdiğinizde asıl olayı yakalarsınız. iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...